Dom > Vijesti > Sadržaj
Vapnene krpice koje ne želite koristiti, voleli bi da ih koriste!
Sep 13, 2017

Woodpulp Wipes ne želite da koristite, želite ih koristiti!
Vrućim letnjim mesecima, Woodpulp Wipes su osnovni proizvodi za čišćenje. Novorođena koža za bebe je nežna, nakon upotrebe u urinu za negu kože za bebi kašastu maramicu je najnežniji i efikasniji način čišćenja. Ali nedavno su izvijestili da će mnogi mokri peškiri koji sadrže propilen glikol i druge sastojke utiču na zdravlje bebe.
1, obratite pažnju da vidite sastav Woodpulp Wipes
Ne obraćajte pažnju na kupovinu netkanog drveta Woodpulp Wipes, voda i aditivi su u skladu sa zahtevima. Nemojte koristiti Woodpulp Wipes sa sledećim sastojcima.
(1) konzervansi: benzalkonijum hlorid
Francuski Nacionalni institut za lijekove i zdravstvene proizvode (ANSM) preporučuje da proizvodi za njegu djece mlađe od tri godine i proizvodi za negu papira ne bi trebali sadržati ovaj sastojak.
(2) Osvetljivač: Fluorescentno sredstvo
Iako ne jede, već je količina kontakta, fluorescentno sredstvo na ljudskom telu je veoma malo, ali fluorescentni agens kroz ranu ili druga sredstva u ljudsko telo, u kombinaciji sa proteinima, teško se izlučuje i može napraviti varijacije ćelija, postoji potencijalni rizik od raka.
(3) alkohol i miris
Mnogi Woodpulp Wipes sadrže alkohol i ukus, alkohol je isparljiv i nadražuje, lako je obrisati površinu kože gubitak vlage, neugodnost kože, nije pogodan za bebe. Arome su iritantne za kožu i lako dovode do iritacije kože.
2, pogledajte Woodpulp Wipes informacije o proizvodnji
Podaci o proizvodu uključuju datum proizvodnje, proizvođač, lokaciju, telefon, rok trajanja, aktivni sastojak, proizvodni broj parcele, broj zdravstvene dozvole, broj zdravstvenog standarda, uputstva i mere predostrožnosti. Ova informacija je nepotpuna, nejasnija ili je istekla, najbolje je ne kupiti.
3, proverite pečat Woodpulp Wipes pakovanja
Kupujte vlažne maramice od bebi pulpe, ali takođe zavisi od zapečaćenja pakovanja proizvoda. Pakovanje šarževa mora biti zapečaćeno bez oštećenja. Kada je pakovanje loše ili oštećeno, bakterije će biti duboke Woodpulp Wipes, efekat sterilizacije Woodpulp Wipes je visok.
Pored toga, nakon uzimanja brisača za drvo, odmah postavite dobru zaptivku kako biste izbegli visoku temperaturu ili direktnu sunčevu svetlost, što rezultira u suvim oblogama za drvo, utiče na upotrebu rezultata.
4. Zapazite osećaj i miris
Preporučuje se da izaberete mekane i guste vlažne maramice za bebe od malčice, a ne olakšati grebanje ili ostaviti ostatke; ne bi odabrali parfem za bebe od drveta, tako da ovakve Woodpulp Wipes dodaju manje sastojaka, manje stimulacije bebe
5. Pogledajte debljinu rubova za drvo
Debljina lisnatih šminkica je jedan od kriterijuma za određivanje kvaliteta lisnatog brisača obično se smatra gustim. Šampinjoni za drvo se osećaju bolje, jaka upotreba, a tanke brisače za lice koje se koriste u procesu lakše suziti, utiču na njegovu sposobnost čišćenja.
6, pogledajte brend
Napredna tehnologija kompanije Big Brand, kvalitet proizvodnje papirnih peškira je relativno visoka. Ali to nije apsolutno, u konkretnom izboru treba razmotriti.
U kupovini Woodpulp Wipes-a takođe se razlikuju visokokvalitetne i niske kvalitete Woodpulp Wipes, visokokvalitetne Woodpulp Wipes će imati mekan i elegantan miris bez ikakvog iritirajućeg mirisa, a loše kvalitete Woodpulp Wipes su očigledne stimulacije Sexualni miris. Uopšteno govoreći, visokokvalitetni Woodpulp Wipes više netkanih tkanina, mekih tekstura i bijelih, bez nečistoća, loše kvalitete Woodpulp Wipes će biti očigledne nečistoće. U upotrebi, visokokvalitetne brusilice od drveta ne prave puder, očigledno piling malokalibarnih šlagova od drveta, koža ima stimulativni efekat, lako se stvara osećaj svrab.
Imajte na umu da ambalaža treba da bude iznad fabričkog naziva, lokacije, telefona, roka trajanja, aktivnih sastojaka, broja proizvodnog paketa, datuma proizvodnje, broja zdravstvene dozvole, primjene zdravstvenih standarda, uputstava i mjera predostrožnosti i tako dalje.
Imajte na umu da rok trajanja različitih brisača Woodpulp ima svoj sopstveni rok trajanja. "Obične brusne pločice" uglavnom se koriste za čišćenje kože, rok upotrebe je uglavnom 6 meseci - 3 godine. "Posebna dezinfekcija za bebe" Woodpulp Wipes "posebno za čišćenje i brigu o bebama, rok upotrebe je uglavnom 1,5-3 godine. "Ljepilo za uklanjanje ljepila za Woodpulp Wipes", rok trajanja je uglavnom 3 godine. "Dezinfekcija za brigu o ženama posvećena šminkicama", rok trajanja je generalno 1 godina.
"Dezinfekcija maslaca" podijeljena je u dvije vrste, jedna za male rane i okolnu kožu čistu i dezinfekciju; druga je baktericidni efekat širokog spektra za čišćenje kože, glačanje, dezinfekciju, sterilizaciju i dnevne potrebe, zdravlje Sanitarna oprema čista dezinfekcija, dve sterilizacije Woodpulp Wipes rok trajanja 2 godine.