Dom > Vijesti > Sadržaj
Vlakne za drvo je jednostavno koristiti, izaberite više pažnje
Aug 11, 2017

Woodpulp Wipes jednostavan za korištenje, izaberite više pažnje
Mokri papiri i veće upotrebe
1, rođena novorođenčeta koža delikatna, svaki toalet, obrišite sa malim vlažnim maramicama, učinite malog dupeta čistom, udobnom.
2, sa bebom da izađe iz neugodnosti, izađi da nosi vreću mokrih tkiva, u bilo koje vrijeme može da obriše malu lice, male prljave ruke i smrdljive dupe, veoma je zgodno.
Mokri papirni peškiri za kupovinu bodova
Imajte na umu da pakovanje treba da bude iznad fabričkog naziva, lokacije, telefona, roka trajanja, aktivnih sastojaka, proizvodnog serijskog broja, datuma proizvodnje, broja zdravstvene dozvole, primjene zdravstvenih standarda, uputstava i mjera predostrožnosti i tako dalje.
· Imajte na umu da Woodpulp Wipes za različite namene imaju sopstveni rok trajanja.
· "Obične brizgalice" uglavnom se koriste za čišćenje kože, rok upotrebe je uglavnom 6 meseci - 3 godine.
"Dezinfekcija maslaca" podijeljena je u dvije vrste, jedna za male rane i okolnu kožu čistu i dezinfekciju; druga je baktericidni efekat širokog spektra za čišćenje kože, glačanje, dezinfekciju, sterilizaciju i dnevne potrebe, dezinfekciju sanitarne opreme, dve sterilizacije Woodpulp Wipes rok trajanja 2 godine.
· "Briga o bradavicama za lutke" namenjena čišćenju i brigu o bebi licu ili zadnjici, rok trajanja je uglavnom 1,5-3 godine.
"Šminka za ličnu šminku za Woodpulp Wipes" rok trajanja je uglavnom 3 godine; "Gospođa za brizganje od drveta" rok trajanja je uglavnom 1 godina.
Pažnja na senzor
Kvalificirane brusne ručke od drveta sa mekom, elegantnim ukusom, teksture bele, nakon upotrebe neće puhati.
· Obratite pažnju na sposobnost zaptivanja
Vreće za vrećaste vreće treba da budu zapečaćene, bez oštećenja; ambalaže od kutije i konzervirane ambalaže od drva moraju biti kompletne, bez oštećenja. Pakovanje zaptivke je dobro, kako bi se održala efikasnost sterilizacije Woodpulp Wipes. Uzmite brisače za drvo, odmah morate zalepiti zaptivku kako biste izbjegli visoku temperaturu ili direktnu sunčevu svjetlost, što rezultira suvim brisačima od drveta, utječu na korištenje rezultata.
Pažnja na iritaciju
Nemojte direktno koristiti Woodpulp Wipes direktno Sassafrasove oči, srednje uho i mukoznu membranu, kao što je upotreba šminkica od drveta nakon što se iritacija kože, svrab, iritacija i drugi simptomi odmah zaustavljaju, a ozbiljno treba ići u hitnu pomoć bolnice.
Sada su mnoge majke bebe neodvojive od bebe Vipkice Vipove, ali beba Vulkalica Biči na kraju koja svrha? Ovde, kako biste predstavili upotrebu bešavne celuloze na mokri način, obrišite ga!
1. Kada izađete, očistite prljave ruke svoje bebe
Izlazak će se susretati sa velikim problemima, kao što je beba povući smrdljivo, mala ručna prljavština, a nema vode prilikom čišćenja, a zatim možete koristiti mokro papirni peškiri za rješavanje, vrlo praktičan i praktičan.
2 beba hladno, a bebi brišu nos
Beba je hladna, nos se nastavljao, često obrišavši papirnom ručnikom, mali nos poliran je suv i crven, ako mokri papirni peškir do bebe briše nos, možete zaštititi bebi mekani nos od mučenja.
3 bebi brišući usta
Dobra beba Vunene krpice se rade bez alkohola, bez začina, bez fluorescentnog agensa i drugih standarda, tako da majke mogu biti uverene da se upotreba hrane pre i posle bebi pulpe može koristiti za brisanje vaših dječjih maramica.
4 do bebe obrišite
Ljeto vruće vrijeme, sa bebi mokrim maramicama do bebe, ne može osušiti znojenje, već i dezinfekciju, tako da beba od bakterijske invazije.
5 hidratantna koža za bebe
Dobra beba Woodpulp Wipes je dodala aloe esenciju i hidratantnu vodu, itd., A beba je istovremeno čista, tu je uloga vlage kako bi se sprečile male ruke, zaštitili nežnu kožu bebe.
6 obrišite bebe igračke
Vapnene krpice koje sadrže dezinfekcijske sastojke, teško je očistiti igračke za bebe, može se brisati bebi pulpa, kako se ne bi virus iz bebi igračaka u telu bebe, tzv. Bolest iz usta Pa.