Dom > Vijesti > Sadržaj
Woodpulp maramice Wood Pulp maramice su besplatne Alkohol
May 15, 2017

Woodpulp briše Kompanija je osnovana u decembru 8, 2014, nalazi se u Kini 5A klase turističke atrakcije, jedan od deset najboljih planine Huangshan, nalazi se u

Huangshan City Shuai Xin Industrial Park, kompanija zauzima više od 10 ari, biljka površine oko 3800 kvadratnih metara, je profesionalni proizvodnja jednokratnu mokre brisača Huangshan City, visokog standarda kvaliteta preduzećima.

Kompanija koristi sigurne i napredne automatske proizvodne linije, uz ispitivanje kvaliteta naprednim proizvod sistema i usluge nakon prodaje sistem, istraživanje prve klase i razvoj i proizvodnju i prodajni tim, svaki paket mokre ručnike morati proći kroz niz složenih i dezinfekciju procese kako bi se osiguralo da je potrošnja koji su koristili budite sigurni, udobno. Sastojci za Spunlaced netkanog tekstila, mali ručnici, pamuk, meka, kvalitetna formula RO čiste vode + mlijeko za čišćenje sredstva za dezinfekciju, celuloze maramice bez alkohola, za dezinfekciju znanstvenim odnos, zdravlja i zaštite životne sredine, kao i na godišnjoj kvalitet vazduha Huangshan

Odlična, zagađenje kvaliteta vode, kako bi se osigurala kvaliteta maramice, kvalitet proizvoda i pouzdan.

Woodpulp maramice struja proizvodi kompanije su: netkani mokro tkiva, mali ručnik maramice, celuloze maramice boksač papirnate ručnike, širok asortiman proizvoda, naširoko koristi za sve razrede hrane i pića

Restorani, poneti distribucija, oglašavanje promocije, poslovne sastanke, zrakoplovstva high-speed rail, svečane vjenčanje. Od osnivanja kompanije, u Huangshan i okolnim područjima akumulirani mnoge grupe korisnika i dugoročnu suradnju, svi partneri hvale.

Woodpulp maramice Kompanija će nastaviti da lider na tržištu potražnje orijentisan, tehnologija za opstanak, u profesionalne kvalitete, usluge integritet, i stalno unapređenje i razvoj, mi ćemo biti posvećen velikom broju potrošača, i iskreno se nadam da prijatelji i iskrenu suradnju i zajednički razvoj.

Kompanija je osnovana u maju 2009. godine je na domaćem jednokratni zdravlje zalihe industrije poznatog preduzeća, operativni centar koji se nalazi u središte nacionalne transporta, Central Plains ekonomsku zonu jezgre grada. Nakon nekoliko godina razvoja, sada je postao Kina zdravlje zalihe industrije u potencijal konkurentnost i razvoj jednog od preduzeća.

Woodpulp maramice Kompanija ima poznati brand celuloze maramice, set razvoja proizvoda, dizajn, proizvodnja, prodaja i servis kao jedan od all-round maramice operatera proizvod, kompanija "stvoriti osnovu kvaliteta, servis za kreiranje win-win situacija, agresivno brend ", ustrajan trud za razvoj i izgradnju stručnjak brend poduzeća kao cilj, razvio sedam serija, desetine vrsta proizvoda, razvoj proizvoda tehnologije i kontrole mogućnosti kvalitete, je uvijek bio u vodeću nivou .

Woodpulp maramice prodaje proizvoda mreže kompanije je podijeljen na dva komade: tržište kraju tržište i kanal, tržište terminala i zemlja ima broj velikih i srednjih lančanim uspostaviti dugoročne odnose saradnje, tržište kanal je sada u središnje ravnice ekonomskoj zoni, Anhui, Hubei, Shandong, Henan, provinciji Shaanxi, Shanxi Province, i drugim područjima prodaje, SAD poezija karticu vlažne maramice proizvode od profil, većina žena potrošača svih uzrasta i ljubavi, da se osvojiti visok tržišni ugled i lojalnost brendu, tržišni udio iz godine u godinu visoke inovacije

Kompanije se pridržavaju kontinuirano samo-poboljšanje, proizvodi zastupanje ljudi orijentirani, nauke i tehnologije kao prvi, kvalitetnu i efikasnu uslugu. Kompanije za istraživanje i razvoj visokokvalitetnih proizvoda kao cilj, nastaviti promovirati inovacije i razvoj, usavršavanje proizvoda, serijalizacije, i struktura kombinacija diverzifikacije između različitih potrošačkih grupa, različite potrebe kupaca, i promovirati razvoj industrije i napretka.