Dom > Vijesti > Sadržaj
Maramice maramice se mogu prilagoditi prema posebnim zahtjevima kupaca Specijalni proizvodi
May 11, 2017

Maramice Kompanija je skup istraživanje i razvoj, proizvodnju, prodaju kao jedan od papira strojeva poduzeća, osnovana 2000. godine u Taiwan, poznatim preduzećima, jer Kina postaviti tvornice u Fujian, briše sa Tajvanom u akumulaciji godina iskustva proizvodnje, sustava i napredne mogućnosti istraživanja i razvoja, proizvoda od strane domaćih i stranih industrije pohvale, na domaćem i međunarodnom tržištu imaju visok stepen u svom posjedu, Han Ma mašina je lider na domaćem proizvodnji papira.

Maramice Kompanija uglavnom proizvodi prodaja mokrim papirnatim ručnikom stroj napredne high-end potpuno automatizovana linija za proizvodnju opreme, briše prema posebnim zahtjevima kupaca za posebne proizvode. Kompanija ima veliki broj izvanrednih tehničkih i upravljanje osobljem. I opremljen japanski, Tajvan uvoz, visoke preciznosti procesne opreme: vertikalni CNC obradni centri, CNC tokarilice, visoka stabilnost uvezenih odvalnom rublja, glodalice, itd, se biraju iz Japan, Tajvan poznati brand, obrada preciznost sa međunarodnim standardima. Vrhunska tehnologija obrade, stroge upravljanja kvalitetom, mokar ručnik proizvodnja efikasno planiranje, čineći naše proizvode u stabilan i pouzdan, izdržljiv u isto vrijeme, kako bi se povećala kupca da ispuni rok isporuke. Kompanija "poboljšati upravljanje poduzećem, kako bi se osigurala kvaliteta prvo, stalno poboljšanje i inovacije, a na osnovu zadovoljstvo kupaca", rekao je politika kvaliteta kao vodeće ideologije, i stalno poboljšanje kvalitete proizvoda i zadovoljstvo kupaca. Na kraju 2006. godine, kompanija je počela da radi ISO9001: 2000 međunarodnog sistema upravljanja kvalitetom i dobiti potvrdu, maramice u isto vrijeme kroz sigurnosti certifikaciju EU CE. sad na bazi, gledati u budućnost, Han Ma mašina je spremna na osiguranje kvalitete, koncept upravljanja integritet, da se stvori maksimum profita za kupce, a korisnicima da dijele uspjeh uspostavljanja svijetlu budućnost.

Briše kompanija koristi sigurne i napredne automatske proizvodne linije, uz ispitivanje kvaliteta naprednim proizvod sistema i usluge nakon prodaje sistem, istraživanje prve klase i razvoj i proizvodnju i prodajni tim, svaki paket mokre ručnike morati proći kroz niz složenih i dezinfekcije procese kako bi se osiguralo da je potrošnja koji su koristili budite sigurni, udobno. Sastojci za Spunlaced netkanog tekstila, mali ručnici, pamuk, maramice mekom, kvalitetne formulu RO čiste vode + mlijeko za čišćenje sredstva za dezinfekciju, bezalkoholna, dezinfekciju znanstvenim odnos, zdravlja i zaštite okoliša, kvaliteta zraka Godina

Odlična, zagađenje kvaliteta vode, kako bi se osigurala kvaliteta maramice, kvalitet proizvoda i pouzdan.

Maramice struja proizvodi kompanije su: netkani mokro tkiva, mali ručnik maramice, u kutiji papir ručnici, širok asortiman proizvoda, naširoko koristi, pogodan za sve razrede od hrane i pića, poneti distribucija, maramice reklamne promocije, poslovne sastanaka, avijacija Visoki željeza, svečane vjenčanja i tako dalje. Od osnivanja kompanije, u okolnim područjima akumulirani mnoge grupe korisnika i dugoročnu suradnju, svi partneri hvale.

Maramice Kompanija će nastaviti na tržište potražnje orijentisan, tehnologija koja je vodeća opstanak, profesionalne kvalitete, usluge integritet, i stalno unapređenje i razvoj, mi ćemo biti sretni za širokim masama

Potrošač usluga, a iskreno se nadam da prijatelji i iskrenu suradnju i zajednički razvoj.