Dom > Vijesti > Sadržaj
Brisači su jednostavni za korišćenje, izaberite više pažnje
Sep 05, 2017

Brisači su jednostavni za korišćenje, izaberite više pažnje
Mokri papiri i veće upotrebe
1, rođena novorođena koža osjetljiva, svaki toalet, obrišite sa mokrim vlažnim maramicama, napravite mali dijete čist, ugodan.
2, sa bebom da izađe iz neugodnosti, izađi da nosi mokro tkivo, spremna da obriše malu lice, male prljave ruke i smrdljive dupe, veoma je zgodno.
Mokri papirni peškiri za kupovinu bodova
Imajte na umu da ambalaža treba da bude iznad fabričkog naziva, lokacije, telefona, roka trajanja, aktivnih sastojaka, broja proizvodnog paketa, datuma proizvodnje, broja zdravstvene dozvole, primjene zdravstvenih standarda, uputstava i mjera predostrožnosti i tako dalje.
· Imajte na umu da maramice različite upotrebe imaju sopstveni rok trajanja.
· "Obične maramice" se uglavnom koriste za čišćenje kože, rok upotrebe je uglavnom 6 meseci - 3 godine.
· "Dezinfekcija maramica" podijeljena je u dvije vrste, jedna za male rane i okolnu kožu čistu i dezinfekciju; druga je baktericidni efekat širokog spektra za čišćenje kože, glačanje, dezinfekciju, sterilizaciju i dnevne potrebe, sanitarije Čista sterilizacija, dve sterilizacije Rok trajanja trake 2 godine.
· "Robovi za negu beba" posvećeni čišćenju i brigu o bebi licu ili zadnjici, rok trajanja je uglavnom 1,5-3 godine.
"Rok za skidanje šminke za šminke za žene" je uglavnom 3 godine; "Ženska briga za vlažne maramice" je generalno 1 godina.
Pažnja na senzibilitet
Kvalificirane maramice su mekani, elegantni ukus, tekstura bela, nakon upotrebe neće puhati.
· Zapišite pečat
Pakovanje vrećastih brisača treba zaptiti i ne sme se oštetiti; kutija i krpice od limenki treba pakirati i ne smeju se oštetiti. Pakovanje zaptivke je dobro, kako bi se održala efikasnost dezinfekcije sterilizacije krpelja. Uzmite maramice, odmah treba da zalepite pečat kako biste izbegli visoku temperaturu ili direktnu sunčevu svetlost, što rezultira suvim oblogama utiče na upotrebu rezultata.
Pažnja na iritaciju
Nemojte koristiti direktno Sipove oči, srednje uho i mukoznu membranu, kao što su upotreba vlažnih maramica nakon iritacije kože, svrab, iritacije i drugih simptoma, odmah prestati da koristite, ozbiljno treba ići u bolnicu urgentne sobe.
Trenutno na tržištu snabdevanje salveta može se podijeliti u dvije kategorije, jedan za Wipes (poznat i kao vlažni peškiri, vlažne papuče itd.), Drugi za zdravlje Wipes (poznatije i kao zdravi meki maramice, higijena bebe Wipes, higijene za žene, brisače itd.), Uglavnom za čišćenje kože.
Prema nacionalnim standardima, proizvodi za higijensku higijenu pored mikrobioloških indikatora moraju ispunjavati zdravstvene standarde propisane ograničenom vrijednošću, ali također trebaju biti na E. coli i Staphylococcus aureus imaju određeni baktericidni efekat. Neki od ovih proizvoda takođe imaju određenu ulogu u ubijanju glivica kao što su Candida albicans, pored hrane i pića, neki proizvodi se takođe mogu koristiti za čišćenje bebe ili žene.
Preporučuje se potrošačima u kupovini sanitarnih krpica da obratite pažnju na sledeće tačke:
Prvo, pakovanje proizvoda treba da bude netaknuto, interni proizvod treba da sadrži vlagu, a ne suv.
Drugo, logotip pakovanja jasne norme, kao što su: implementacija zdravstvenih znakova, proizvodnih jedinica, adrese, telefona, uputstava i mjera predostrožnosti.
Treće, logo takođe treba da ima: zdravstveni administrativni odjel broj broja odobrenja ili broj proizvoda zdravstvene dozvole i proizvodne lokacije.
Četvrto, proizvodni broj serije, važnost ili rok trajanja.
5, druge relevantne informacije, kao što su: aktivni sastojci, mikrobicidne performanse i uloga vremena, obim primene.
Pored toga, korišćenje sanitarnih krpica takođe treba obratiti pažnju na:
1, zdravstvene maramice su sušile taj gubitak baktericidnog efekta, pa ako je vreme sterilizacije predugo, proizvodi ne mogu igrati odgovarajući efekat sterilizacije.
2, efekat sterilizacije zdravlja za zube je ograničen, uglavnom igraju ulogu u čišćenju i sanaciji, ne mogu se koristiti kao dezinfekciono sredstvo, a nakon inficirane patogenim mikroorganizmima treba koristiti i dezinfekciono liječenje.