Dom > Vijesti > Sadržaj
Zimska upotreba brizgaljke za brijanje
Aug 02, 2017

Zimska upotreba bebe Woodpulp Wipes izolacije za negu
Zimska drva Bradavice brišu hladno, lako izazivaju iritaciju na bebinu kožu, u najboljem slučaju pre nego što upotrebite brisače za drvo za zagrevanje. Uređaj može kupiti posvećeni grijač za pečenje Woodpulp Wipes-a, cijelu kutiju Woodpulp Wipes-a u korištenju grijanja, učiniti da se vašoj bebi oseća ugodnije.
Ne želite da stavite previše novca možete kupiti mali paket Woodpulp Wipes-a ili unaprediti jednu ili dvije komade Woodpulp Wipes-a, zapečaćene u čistoj plastičnoj vrećici namakati u vrućoj vodi, sačekajte dok vrijeme nije prirodno toplo. Skoro prijatelji
Zimski izlaz, možete staviti mali paket Woodpulp Wipes u džepu za ličnu odjeću, tako da kada Woodpulp briše sa telesnom temperaturom, neće se ohladiti do male bebe.
Baby Woodpulp Wipes se obično koriste za bebe i malu decu, roditelji su uvijek hiljade izbora, nadajući se da će kupiti sigurnije proizvode za bebe. Međutim, Savet potrošača u Hong Kongu je nedavno najavio da su provere na licu mesta na tržištu Hong Konga 44 mališana i deca posvećene čistim drvenim maramicama, 33 označenih konzervansima, 9 sa sadržajem konzervansa "metil izotiazolinon" MIT), može izazvati ozbiljan osip u dojenčad i malu djecu. Među njima, Phoebe brend beba Woodpulp Wipes "lista".
Različiti brendovi su različiti
Savet potrošača u Hong Kongu rekao je da metil izotiazolinon (MIT) u Evropi i Sjedinjenim Državama čine mnogo malih i odraslih alergijskih reakcija, ekstremni slučajevi mogu pacijente dovesti do otoka, mehurića, pukotine kože i tako dalje.
Podrazumeva se da se MIT kao visoko efikasan konzervans široko koristi u kozmetičkim proizvodima i proizvodima za ličnu negu. 12. decembra 2013. godine, Evropska asocijacija ličnih proizvoda za kosu objavila je preporuke industrije o upotrebi konzervansa za zaustavljanje korištenja konzervanata MIT i predložila da kozmetičke kompanije prestanu koristiti MIT konzervirane što pre u narednom kozmetičkom proizvodu bez čekanja na Uredbi EU o kozmetičkim proizvodima O MIT-u Koristite tip proizvoda za praćenje ažuriranja.
Nedavno je reporter posjetio veliki broj supermarketa, apoteka i dječje radnje utvrdio je da se na tržištu prodaje beba Woodpulp Wipes do desetine brenda, publika fokusira na "bez suze formula", "xylitol hrane", "bez alkohola", "ne začini ", nema fluorescentnog agensa," sterilizacije, dezinfekcije "i tako dalje.
Novinari su otkrili da različite funkcije Woodpulp Wipes nisu isti sastav, čak i između različitih proizvoda je vrlo različit. Neki Woodpulp Wipes navode samo glavne sastojke, kao što je brend ručnog deterdženta za ruke kao "ksilitol, inovativna mrežasta gaza", drugi brend Woodpulp Wipes-a za djecu je bio "čista voda 100%, bez tepiha"; i neke Vudropljene krpice su složeni sastojci, kao što su majke koje veoma brzo traže brendovi za ruke Woodpulp Wipes u svom trgovačkom materijalu označenom kao "voda, propilen glikol, limunska kiselina, natrijum benzoat, 羫 natrijum citrat, hidroksifenetil estar, hidroksifenil akrilat, netkani tkanina ".
Međutim, novinar na tržištu nije vidio Phoebe baby Woodpulp Wipes za prodaju, nije pronašao bebe Woodpulp Wipes u sastavnoj tablici naveden "metil izotiazolinon".
Oštećenje rane kako bi se izbegla upotreba
Prema izveštajima, dodatni sastojci za vlažne pantalone su uglavnom propilen glikol, cetil hlorid, alkohol i neki konzervansi, ne samo da će stimulisati kožu i lako dovesti do kontaktnog dermatitisa i drugih alergija na kožu.
Direktor bolnice za dermatologiju Wangjinga Li Guangrui rekao je da je osetljiva koža odojčadi i mala djeca, pa je upotreba dezinfekcije Woodpulp Wipes-a koja zahtijevaju, ali zapravo prodaja Woodpulp Wipes-a na tržištu više sadrži konzervanse, jer dezinfekcija sastojaka unutar konzervansa mora biti očuvana , a konzervansi za dijete mogu biti pretnja. Delikatna i krhka dječja koža, dugotrajna i preterana upotreba hemijskih supstanci sa više proizvoda od drveta Woodpulp Wipes može izazvati alergije na koži. Predložio je da, bez obzira da li je mali dijete malo dupe ili ruke i lice, najbolje je koristiti vodu i gazu za čišćenje i obrišenje, tako sigurnije.
Podsetio je na upotrebu Woodpulp Wipes-a da pokuša da izbegne kontakt sa očnim kapcima, ušima i drugim osjetljivim delovima. Pored toga, ne koristite Woodpulp Wipes direktno prorezati oči i oštećenje kože. Korišćenje Woodpulp Wipes-a kao što su crvenilo kože, svrab i drugi alergijski simptomi, odmah treba da prestane da se koristi, teške slučajeve treba brzo da se obrađuju u bolnicu.
Brisači za brisače ne mogu zamijeniti ručno pranje
Mnogi roditelji sa decom izlaze da pojedu ili igraju, često sa Woodpulp Wipes-om, kada je to "sanitarizator za ruke". Kao što svi znaju, ova praksa se ne može dezinfikovati, a mnoge Woodpulp Wipes postoje zdravstveni rizici.
Podsetimo, ako deca i mala deca dugoročnu upotrebu Woodpulp Wipes peškire, mogu biti toksične supstance. Djeca će često jesti naviku jedenja, tako da je lako brisati bradavice iznad hemijskih supstanci u želucu, dugoročno, može utjecati na zdravlje.
Protočna voda ispirati ruke kako bi osigurala zdravlje, ako ručnom pranju nije zgodno potrebno koristiti Woodpulp Wipes, najbolji izbor sastojaka jednostavnih Woodpulp Wipes proizvoda. Podsjetio je Li Guangrui, sterilisani šampinjoni za vipove su uglavnom ne-mirisni i mirisni, kako bi se minimizirala stimulacija kože, najbolji izbor bez mirisa, posebno osjetljive kože.