Dom > Vijesti > Sadržaj
Šta je razlika između mokre WC papira i vlažnih maramica?
Aug 27, 2018


Pre svega, visokokvalitetni vlažni toaletni papir uglavnom se sastoji od sirovog drveta, može se razgraditi u toalet i kanalizaciju; mokar peškir ne može se razgraditi u toaletu;


Drugo, visokokvalitetni vlažni toaletni papir testira vaginalna mukoza, PH je slaba kiselina, pogodna za privatne i sve vrste osjetljivih osoba; Mokri peškiri nisu specijalno napravljeni za privatne; Na kraju, visokokvalitetni vlažni toaletni papir ima 99,9% kapaciteta za sterilizaciju, a ne kroz hemijsku sterilizaciju fungicida, već fizičko brisanje, blago i ne stimulišući.


Mokri toaletni papir je novi tip vlažnog toalet papira koji se može oprati. U poređenju sa običnim suvim papirnim peškirima, mokri toaletni papir postaje revolucionarni novi proizvod u industriji toalet papira zbog svojih izvrsnih čistih funkcija i karakteristika komfora.


Zapravo, mokri toaletni papir nije prvi u Kini. U razvijenim zemljama Evrope i Amerike, vlažni toaletni papir dugo je bio potreban za kućnu upotrebu. Na primjer, u Švicarskoj je propustljivost vlažnog toaletnog papira već 50%, tj. Jedan u dva lica koristi mokri toaletni papir ; u Nemačkoj, propustljivost vlažnog toalet papira je blizu 40%; rođenje vlažnog toalet papira u Kini, zaista pomažu kineskom ljudstvu da poboljša kvalitet života, jeste potraga za kvalitetom života neophodnih potreba za kućnim potrebama.


Hangzhou U-cloths Commodity Co, Ltd.

Mi smo profesionalni proizvođač čišćenja maramica iz Kine.

Adresa: No.66 Xiaofangzi, selo Lingxi, Banqiao Town

Grad: Linan, Hangzhou

Država: Zhejiang

Poštanski broj: 311301

Zemlja: Kina

Menadžer: Shane Zhou

E-mail: info@ucloths.com

Skype: shanecleaner

Tel: 0086-0571-63780708

Faks: 0086-0571-63780728