Dom > Vijesti > Sadržaj
Šta je upotreba maramica
Jun 05, 2017

Brisevi Sa poboljšanjem životnog standarda ljudi, dnevne potrebe se menjaju, originalni ručni prljavi ah, prljave usta prljave, oprane vodom ili maramićom radi čišćenja posla za bebu, a sada je tehnologija sve više i više Napredna ah, postojale su vlažne maramice, funkcija malih brisača je i dalje jaka, tako da danas delimo: šta je upotreba maramica? Nadam se da ću pomoći svima Oh

Jedan: bebi maramice za korištenje bebe

Za brisanje bebe ili za pacijente sa krevetom

Beba od rođenja, naročito u prisustvu dijareje, takva situacija, je koža perianalne nege kože izuzetno važna, a ponekad česta upotreba toplih voda nekoliko puta za pranje malog dupeta je takođe veoma oštra, posebno naišla na zimsko hladno vreme situacija, ovog puta na potrebu da se nanese na obične bebi maramice, pogodno je, trik na njemu, također možete igrati ulogu hidratantnog Oh. Dugotrajno pacijentima sa peglanjem, kao što su pacijenti sa hemiplegijom, ali se takođe mogu koristiti za brisanje kožnih delova kože čistim radom, jednostavno i praktično.

Držite ruke čistom i čistom

U spoljašnjosti, ruka će neizbežno doći u dodir sa nekim bakterijama, naročito u trenutku kada nije pronašla mesto za pranje ruku, ovaj put, nos i usta rukavice mogu biti zgodne, a rub može održati čistu kožu Zdravlje, Posebno u zimu, vlažne maramice takođe mogu igrati ulogu vlažne kože, igrati kako bi koža bila vlažna.

Bebi usne oko kože su čiste

Nakon što se beba rodi, naročito u zubima kada će usta biti slinavka, usne, ako su često vlažne, onda neki osip, ili beba nastavi da nosi nos, ako se redovno koristi papir, onda obrišite bebi nos ispod ispod crvenilo kože, uzrokuje bol u bebi, beba će odbiti da obriše nos, i ovog puta možete koristiti i mokre maramice za nos i usta kako biste zaštitili bebu kožu.

Dva: koristi se za uklanjanje ženske šminke

Brisevi Zbog lice ere, toliko ženskog lica će biti sloj šminke, a ponekad i njihova odjeća provodila vrijeme, a situacija je bila prekasno da bi se oprali lica, možete se prijaviti na posebnim ženama za uklanjanje maramica, rub može biti lice odjeće, istovar mreže, ali i originalna boja kože.

Tri: aplikacije za dezinfekciju

Po funkciji maramica, neke maramice brisače takođe imaju funkciju dezinfekcije. Sa brisačima sa ovom funkcijom, površina bebine igračke, kože ruke koja je isečena ili površine elektronske opreme za domaćinstvo, obrišite ga, možete ubiti površinu objekta ili površinu kože, ili vrlo zgodan Oh.

Žensko čišćenje

Žene imaju fiziološki period svakog meseca, u fiziološkom periodu, naročito velikom broju žena, ponekad krv nije očišćena, perineum nije blagovremeno čišćen, lako se uzgaja bakterije, ovoga puta možete koristiti dezinfekcijske maramice, Da zadržite lokalna koža čista i sanitarna, takođe je vrlo zgodna za upotrebu

Četiri: uklonite upotrebu mirisa

Kod sportske ili ljetne visoke temperature, koža će se pojaviti puno znoja, znoja kada će biti nekog ukusa, ovoga puta možete koristiti miris za miris maramica, oba mogu očistiti kožu također može djelotvorno Smanjiti Zakretanje znoja, takođe može ubiti bakterije.

Pet: efekat nege kože

Prema kvaliteti i funkciji različitih papirnih peškira, pojedinačne visokokvalitetne maramice pridružile su se i vitaminu E, kiselini, glicerinu i ostalim sastojcima za negu kože iznutra, tako da se čista, hidratizujuća koža održava jednokratno.

Šest: obuća korišćena

Čizme Izađi, cipele će neizbežno biti zaražene prašinom, tako da se njihova slika značajno smanjuje, upotreba suvog papira da se obriše, tada, ne čista, ili će ostati prašina na gornjoj strani, ovog puta možete koristiti obični brisači Za brisanje prašine na gornjem, ali i čistom gornjom, a vrijeme čišćenja prašine najbolje je očistiti vlažno, tako da nema šanse za prašinu