Dom > Vijesti > Sadržaj
Koristite poliesterske brisače da biste se obratili pažnja na stvari
Jul 11, 2017

Koristite brisače od poliestera da biste obratili pažnju na pitanja

Proizvođači poliesterskih brisača uvode upotrebu poliesterskih maramica: 1. Obučeni poliesterski brisači imaju mekan, elegantan ukus, a tekstura je bela i neće biti kosmična nakon upotrebe. Interni proizvodi treba da sadrže vlagu i ne suše; Loše poliesterske maramice često imaju poseban miris, u upotrebi očiglednog fenomena kose, neki čak imaju i tačku plesni, koža je stimulisana, osećaj koji izaziva svrab, bol. 2. Ime proizvoda, ime proizvođača, adresa i broj certifikata sanitarne dozvole. Označavanje proizvoda (uključujući instrukciju) i sadržaj publiciteta mora biti autentičan i ne sme se pojavljivati ili podrazumevati dejstvo lečenja bolesti. 3. Treba obratiti pažnju na datum proizvodnje i datum isteka proizvoda ili datum proizvodnje i ograničenja. Ne kupujte, koristite poliesterske brisače koji premašuju datum isticanja roka upotrebe ili rok isticanja. 4. Pazite da proverite da li je vanjsko pakiranje proizvoda u dobrom stanju, a ne kupujte i koristite oštećene proizvode kako biste sprečili kontaminaciju proizvoda dva puta.

Fabrika poliesterskih tkanja postojeće poliesterske bebi maramice, čišćenje kože Poliester brisači, garderobe Care Polyester brisači, funkcionalne maramice od poliesterskih vlakana itd. Serije poliesterskih peškira, proizvodi su izvezeni u više od 10 pokrajina, autonomnih regija i opština direktno pod centralnom vlada i izvozi u Rusiju i druge zemlje, je snaga fabrike poliesterskih peškira.

Učinjen je sastav proizvoda proizvođača poliesterskih vlakana: 1, voda, prečišćena voda, čista voda, RO čista voda: sadržaj tečnosti u vlažnom tkivnom papiru obično predstavlja oko 80%, u donjoj vlažnosti papirni peškir će se osećati suvim, sadržaj će se osećati previše s druge strane, nije pogodan za upotrebu. Da li je više od 9 u vodu i tečnom leku, kako bi se izbjegla voda reagirati sa tečnom, voda se mora koristiti u mokarnom brisaču nakon posebnog tretmana vode, vidi na komponentama pakiranja "prečišćena voda", "voda", "RO čista voda ". 2. Ovlaživač: propilen glikol: propanediol je rastvarač i takođe hidratant. Može da pomogne efikasnoj supstanci u tečnosti da se rastvore u vodi, čineći ga manje isparljivim i antibakterijskim i antikorozivnim, tako da se koristi u gotovo svim vlažnim tkivima. 3, konzervansi, fenoksi etanol, metil p-hidroksibenzoat, neper king: vlažne maramice sadrže veliki broj vlage i različitog materijala, kako bi održali djelotvornu fizičku aktivnost, mora dodati konzervanse, ali sadržaj je vrlo nizak, obično ne imaju negativan uticaj. Antimikrobni: laktat, listovi eukaliptusa: postoji mnogo vrsta antimikrobnih sredstava, hemijskih i prirodnih antimikrobnih sredstava. Kao što sugeriše, eliminišu bakterije i inhibiraju reprodukciju bakterija. 5, ne-jonske surfaktante, polioksietilen hidrogenirano ricinusovo ulje, polietar, za većinu praha za pranje deterdženta i sadrži nejonsko površinsko aktivno sredstvo, specifična funkcija se koristi za uklanjanje prljavštine i masti, postiže čist učinak.

Fabrika poliesterskih tkanja postojeće poliesterske bebi maramice, čišćenje kože Poliester brisači, garderobe Care Polyester brisači, funkcionalne maramice od poliesterskih vlakana itd. Serije poliesterskih peškira, proizvodi su izvezeni u više od 10 pokrajina, autonomnih regija i opština direktno pod centralnom vlade i izvozi u Rusiju i druge zemlje, proizvodi na tržištu prepoznaju potrošači.