Dom > Vijesti > Sadržaj
Koristite bebi celulozne maramice u zimu da biste održavali toplinu
Aug 23, 2017

Koristite bebi celulozne maramice zimi da biste se zagrejali
Zimske celulozne brisače hladne, lako je uzrokovati iritaciju na bebinu kožu, pre upotrebe, najbolje je zagrejati celulozne maramice. Uređaj može kupiti posvećeni grijač celulozne brisače, celu kutiju celuloznih brisača u upotrebi grijanja, učiniti da se vašoj bebi oseća ugodnije.
Ne želite da stavite previše novca možete kupiti mali paket Cellulose Wipes-a ili unaprediti jednu ili dva komada Cellulose Wipes-a, zatvoriti u čistom plastičnom pakovanju u vrućoj vodi, sačekajte dok vrijeme nije prirodno toplo. Skoro prijatelji.
Zima napolje, možete staviti mali paket celuloznih maramica u džepu za ličnu odjeću, tako da kada se Cellulose Wipes sa telesnom temperaturom ne ohladi na male bebe. Shentai hotel isporučuje preduzeće: Guangzhou Cellulose Wipes proizvođača.
Robne celuloze za bebe se najčešće koriste za bebe i malu decu, roditelji su uvijek hiljadama izbora, nadajući se da će kupiti sigurnije bebe proizvode. Međutim, Savet potrošača u Hong Kongu je nedavno najavio da su provere na licu mesta na tržištu Hong Konga od 44 odojčadi i mališana posvećene posuđe za čišćenje, 33 označeno konzervansima, 9 sa konzervansima "metil izotiazolinon" (MIT), može izazvati ozbiljan osip u dojenčad i malu djecu. Među njima, Fibi brend bebu "celulozne brisače".
Različiti brendovi su različiti
Savet potrošača u Hong Kongu rekao je da metil izotiazolinon (MIT) u Evropi i Sjedinjenim Državama čine mnogo malih i odraslih alergijskih reakcija, ekstremni slučajevi mogu pacijente dovesti do otoka, mehurića, pukotine kože i tako dalje.
Podrazumeva se da se MIT kao visoko efikasan konzervans široko koristi u kozmetičkim proizvodima i proizvodima za ličnu negu. 12. decembra 2013. godine, Evropska asocijacija ličnih proizvoda za kosu objavila je preporuke industrije o upotrebi konzervansa za zaustavljanje korištenja konzervanata MIT i predložila da kozmetičke kompanije prestanu koristiti MIT konzervirane što pre u narednom kozmetičkom proizvodu bez čekanja na Uredbi EU o kozmetičkim proizvodima O MIT-u Koristite tip proizvoda za praćenje ažuriranja.
Nedavno je reporter posetio veliki broj supermarketa, apoteka i prodavnica dečijih proizvoda koji su otkrili da je prodaja na tržištu bebi brenda Cellulose Wipes čak i na desetine publiciteta fokusirana na "bez suze formula", "xylitol hrane", "bez alkohola", " bez začina ", nema fluorescentnog agensa," sterilizacije, dezinfekcije "i tako dalje.
Novinari su otkrili da različite funkcije Cellulose Wipes-a nisu isti sastav, različiti proizvodi čak i između velike razlike. Neke celulozne maramice navode samo glavne sastojke, kao što je brend bebi rukavica specijalnog ručnika za "ksilitol, inovativnu mrežnu gazu", drugi brend celuloznih maramica za djecu je bio "čista voda 100%, bez prediva"; i neke celulozne maramice su složeni sastojci, kao što su majke koje se vrlo brzo traže brendovima za ručnu bebu. Cellulose Wipes u svom trgovačkom materijalu označeni su vodom, propilen glikolom, limunskom kiselinom, natrijum benzoatom, 羫 natrijum citratom, hidroksifenil estrom, hidroksifenil akrilatom, netkani materijal ".
Međutim, reporter na tržištu nije vidio Phoebe baby Cellulose Wipes za prodaju, nije pronašao bebi celulozne maramice na tabeli sa sastojcima navedenim "metil izotiazolinon".
Oštećenje rane kako bi se izbegla upotreba
Prema izveštajima, dodatni sastojci za vlažne pantalone su uglavnom propilen glikol, cetil hlorid, alkohol i neki konzervansi, ne samo da će stimulisati kožu i lako dovesti do kontaktnog dermatitisa i drugih alergija na kožu.
Direktor bolnice za dermatologiju Wangjinga Li Guangrui izjavio je da je delikatna koža odojčadi i mala djeca tako da se dezinfekcija celuloznih maramica zahtijeva, ali u stvari tržište za prodaju Cellulose Wipes sadrži konzervanse, jer dezinfekciju sastojaka moraju biti sačuvane konzervanse i konzervansi za dijete mogu biti pretnja. Dečija koža je delikatna i krhka, dugotrajna, prekomerna upotreba hemijskih supstanci koje sadrže više od celuloznih maramica koje lako mogu izazvati alergije na koži. Predložio je da, bez obzira da li je mali dijete malo dupe ili ruke i lice, najbolje je koristiti vodu i gazu za čišćenje i obrišenje, tako sigurnije.
Podsetio je na upotrebu celuloznih maramica da pokušaju da izbegnu kontakt sa očnim kapcima, ušima i drugim osjetljivim delovima. Osim toga, ne koristite celulozne brisače direktno prorezati oči i oštećenje kože. Korišćenje celuloznih maramica, kao što su crvenilo kože, svrab i drugi alergični simptomi, treba odmah prestati koristiti, teške slučajeve treba brzo dovesti u bolnicu
Celulozne maramice ne mogu se zameniti pranjem ruku
Mnogi roditelji sa decom izlaze da jedu ili igraju, često sa ručnikom Cellulose Wipes, kada je "sanitarizator za ruke". Kao što svi znaju, ova praksa se ne može dezinfikovati, a mnoge celulozne bradavice postoje zdravstveni rizici.
Stručnjaci savjetuju, ako dojenčad i mala djeca dugoročnu upotrebu brisača Cellulose Wipes mogu postojati toksične supstance. Djeca će često jesti naviku jedenja, tako da je lako uklanjanje celuloznih maramica iznad hemijskih supstanci u stomak, dugoročno, može utjecati na zdravlje
Protok vode da operite ruku više kako biste osigurali zdravlje, ako ručnom pranju nije prikladno stvarno potrebno koristiti Cellulose Wipes, najbolji izbor sastojaka jednostavnih proizvoda za proizvodnju celuloze. Podsetio je Li Guangrui, sterilne celulozne bradavice su uglavnom sub-mirisne i mirisne, kako bi se smanjila stimulacija kože, najbolji izbor bez mirisa, posebno osetljive kože.
Pored toga, dezinfekcija celuloznih maramica uglavnom je u nekoliko oblika pakovanja, neki su komad ili više komada opreme, stručnjaci preporučuju izbor nezavisnog pakovanja, tako da možete pokušati da zadržite celulozne maramice hidratizirajuće i dezinfekciju.