Dom > Vijesti > Sadržaj
Majci za izdvajanje raznih Baby Woodpulp maramice iskustvo
Sep 05, 2017

Majci po različitim beba Woodpulp maramice iskustvo
Beba koža je posebno osjetljiva nakon svakog WC, to je najbolje koristiti dječje maramice vlažne maramice. Vole vlažne papirnate ručnike kako bi stvari bliski kontakt s djetetom, Novak roditelji moraju biti oprezni kada branje, kako ne bi donijeti nemir s djetetom, ali i obiteljskog života nevolje. Da pri izboru novorođenče mokri maramice, obratite pozornost na što? Posebno posvećen budućim majkama nakon 80 majki da zajedno učiti o tome
1. Napomena mokar ručnik sastojci, sastojke na kvalitetu mokro tkiva je neophodno, ne podcjenjuj ova veličina je drvo Woodpulp maramice, što može biti puno sadržaja, kako bi se postigla proizvod treba vlaga, vlaga, bakterije i druge efekti, marke Woodpulp maramice dodani sastojci su različite, neke dobre za bebu, neke loše nije loše i neki sastojci će nauditi djetetu, tako da majka u trenutku kupnje ne ignorirati ovo u jednu ruku. Beba Woodpulp maramice nije moguće dodati alkohola, okus, Iritacija, fluorescentne agenta i tako dalje.
2. imajte na umu da biramo mokrim papirnatim ručnikom kada moramo da pazimo na svoje pakiranje pečat. Jer ambalaža pečat je dobar, onda držati Woodpulp maramice efekat sterilizacije je visoka. Vrećice od Woodpulp maramice treba biti zapečaćena, nema oštećenja; boksač i konzervirana Woodpulp maramice ambalaže trebaju biti potpuni, bez oštećenja. Novak roditelja u pristup Woodpulp maramice, odmah zalijepiti dobar pečat da se izbjegne visoka temperatura ili direktne sunčeve svjetlosti, što je rezultiralo u suhe piljevine vlažnim ručnikom i utjecati na njegov učinak koristi.
3. imajte na umu da osjetiti i miris mokre tkiva ima mnogo različitih tipova i Marki. Različite vlažne maramice su vrlo različite u pogledu osjetiti i miris. Neka Woodpulp vlažne maramice su vrlo guste, neke vrlo mekan, i neki miris aromatičnog, osnovni ne miriše. Predlažem da majka je najbolje kupiti relativno mekana i gusta, nema miris Woodpulp maramice. Odabrati dijete Woodpulp maramice će izabrati više mekan, dijete koristi ugodnije.
Prvo, dezinfekciju Woodpulp maramice općenito pod-mirisnim i Mirisne, kako bi se smanjili stimulacija kože, najbolji izbor bez mirisa, posebno osjetljivu kožu.
Drugo, sterilan Woodpulp maramice nisu sve se može koristiti za čišćenje lica, korištenje obične maramice Woodpulp može oštetiti osjetljive kože lica. Ako želite koristiti za čišćenje lica, svakako treba posjetiti Woodpulp maramice na ambalaži: može se koristiti za čišćenje lica od riječi.
Treće, Woodpulp maramice za dezinfekciju su uglavnom u nekoliko oblika pakiranja, neki 1, 2, 10 ili 10 komada opreme, koliko je to moguće, koliko je to moguće opcionalno pakiranje, tako da pokušajte zadržati pulpe mokar ručnik vlaži, dezinfekciju. Korištenje sobe neovisan pakiranja Woodpulp maramice, ekstrakt post, odmah treba zalijepiti pečat, da se izbjegne visoka temperatura ili direktne sunčeve svjetlosti, rezultira suhe maramice Woodpulp utječu na korištenje rezultata.
Četvrto, treba obratiti pozornost na iritacije, ne rabite Woodpulp maramice direktno obrisati oči, kože oštećenja, kao što su korištenje Woodpulp maramice nakon iritaciju kože, svrbež, nadraženost i druge simptome, treba odmah prestati koristiti.
Woodpulp maramice Proizvođači Woodpulp maramice očuvanja vještine: prodaja dame u supermarketu brinuti o Woodpulp maramice u pakiranju označene: "čiste privatnosti dijelova od bakterija uzgoj, Osvježavajući okus." "Tekući PH vrijednost u skladu s ljudskom tijelu okruženju, možete uravnotežiti pH." Svoje sirovine uključuju klorheksidin acetat, glicerol i čiste vode i okus, i sl., za Menstrualni čišćenje, korištenje WC-om, svakodnevno skrbi o zaštiti.
Woodpulp maramice su bakteriostatski učinak, ali općenito ne može se sterilizirati, što je potrebno obratiti posebnu pozornost na stvar. Istovremeno za trebate koristiti brinuti o Woodpulp maramice friends, treba obratiti pozornost na datum proizvodnje i spasiti okoliš, zbog Woodpulp vlažne maramice na očuvanju okoliša je vrlo visoka, visoka temperature, neke supstance može biti prolazan, čime utječu na korištenje rezultata The u isto vrijeme, pokušati izabrati nezavisni mali paket proizvoda, nakon trčanje vanjska strana može se izravno odbaciti, ne utječe na ambalažu drugih proizvoda. Ako je veliki paket proizvoda, nakon ekstrakcije, treba biti odmah zapečaćena kako bi se osigurala sigurnost preostalih proizvoda.