Dom > Vijesti > Sadržaj
Majki izabrati raznovrsnost iskustva bebi poliestera
Aug 11, 2017

Za majku da biraju različite bebe poliesterske brisače
Novorođena neonatalna koža je naročito delikatna  svaki put nakon što toalet najbolje koristi bebi vlažne maramice brisati. Kao i vlažne maramice, takve stvari za održavanje intimnog kontakta sa novorođenčetom  novina roditelja odabrati vreme mora biti pažljivo  kako bi se izbjeglo neprijatno za bebu također donosi probleme životu porodice. Da kada odabir neonatalnog vlažnog tkiva Ī da obrati pažnju na šta?  Posebno posvećen budućem ocu nakon što se majka sastaje da bi saznala o tome 
1. Imajte na umu da su sastojci vlažnog tkiva neophodni za kvalitet vlažnog tkiva. Ne potcijenite veličinu poliesterskih brisača unutar sadržaja  može biti kako bi se postigle potrebe vlage, vlage, sterilizacije. Efekat marke Polyester Wipes za dodavanje sastojaka je drugačiji  neki su dobri za beba  neke loše nisu loše  neke sastojke, ali će povrediti bebu  tako majka u trenutku kupovine ne zanemaruje ovaj aspekt. Baby Polyester Wipes ne mogu dodati alkohol, ukus, iritaciju, fluorescentno sredstvo i tako dalje.
2. Imajte na umu da izaberemo mokri papirni ručnik kada moramo pogledati njegovu ambalažu za pakovanje. Zbog toga što je ambalažni pakovon dobar, držite poliesterske brisače efekat sterilizacije efikasnosti visokog. Vreće od poliestera u vrećicama koje treba pakovati u pakovanju ne smeju se oštetiti; pakovanje od poliestera u kutiji i konzervi takođe treba da bude kompletno  bez oštećenja. Noviteti roditelja u upotrebi poliesterskih maramica nakon  da odmah postavljaju dobar pečat kako bi se izbjegla visoka temperatura ili direktna sunčeva svjetlost prouzrokovana poliesterskim brisačima suvim i utjecala na njegovu efektivnost.
3. Imajte na umu da osećaj i miris vlažnog tkiva ima mnogo različitih tipova i brendova. Različite vlažne maramice su veoma različite u smislu osećaja i mirisa. Neke od poliesterskih brisača su vrlo guste  neke vrlo mekane  neke mirise aromatično neki osnovni nema mirisa. Predlažem da je majka najbolje da kupi meki i čvrsti osećaj bez dišnih poliesterskih maramica. Izaberi bebu Poliesterske maramice biraju djevojčice sa boljom udobnošću.
4. Zabrinut za informacije o proizvodima potencijalna majka najbolje je da pogleda informacije o proizvodima mokrih tkiva. Ovo uključuje datum proizvodnje, proizvođač, lokaciju, telefon, rok trajanja, aktivni sastojak, broj proizvodnog lota, broj licence za higijenu, broj zdravstvenog standarda, uputstva i mere predostrožnosti. One takođe mogu biti sa strane kako bi se razumio kvalitet i verodostojnost proizvoda. Dakle, ako nova majka otkrije da su informacije nepotpune ili nejasnije - najbolje je ne kupiti. U prvom kupovini kada je najbolje kupiti mali paket suđenja nekoliko puta  posmatrati bebu kožu nema loše reakcije  ako beba na ovom proizvodu mokrih tkiva nema negativan odraz  može se osigurati da kupi, velika preduzeća su Postoji probni paket za bebe od poliesterskih creva  nakon što se suđenje osjeća dobro  je sada u upotrebi.
5. Pažnja na senzorne kvalifikovane poliesterske brisače sa mekom, elegantnim ukusom, teksturom bijele, nakon upotrebe neće puhati.
6. talijanska iritacija Ne koristiti poliesterske maramice direktno Sassafrasove oči, srednje uho i mukoznu membranu, kao što je upotreba poliesterskih maramica nakon crvenila kože, svrab, iritacije i drugih simptoma, treba odmah prestati koristiti, ozbiljno treba ići u bolnicu hitno Posvećeni mlađoj generaciji roditelja želimo da svu decu rastu zdravo
Poliester brisevi zaptivanje je vrlo važno, posebno u velikim pakovanjima za vlažne maramice, ako zaptivanje nije dobro, sa dugim vremenom, voda isparava, mokre peškiri ako nije mokar ne može igrati svoju ulogu. Dakle, kada kupim Polyester Wipes, pratiti će svoje pakovanje da vidi da li je dobro zaptivanje.
Sadržaj vode od mokrih ručnika je premalan, čistoća nije dovoljna, koliko rub nije osećaj čisto čist, previše vode nije dobro, bebina dupeta na prljavoj stvari je obrisana, ali guzica je još uvijek mokra, Pored toga suvi papirni peškiri za uklanjanje viška vode, vrlo uznemirujuće.
Naravno, treba se brzo i jednostavno "pomagati", ali koristite neke poliesterske brisače, izvlačenje je vrlo neugodno, ili čak izvaditi nekoliko listova, a ponekad i previše i ne vraćajte se nazad, Ili otvaranje pečata nije prikladno, pola dana da se izvuče, što je vrlo dosadno u upotrebi.
Poliester briše, osim čišćenja mrlja, ali i za zaštitu kože bebe, neke poliesterske brisače tresle su na kožu nakon osećaja suve, baš kao i osećaj pranja sa vodom, što će vašoj bebi učiniti neprijatnim. oni koji sadrže prirodne sastojke za negu kože vlažnim tkivima, ove vlažne maramice na koži osjetile su veoma vlažne, moja majka prije nego što beba može koristiti svoj prvi pokušaj da je obriše.