Dom > Vijesti > Sadržaj
Tri funkcije brisača
Jul 20, 2017Tri funkcije brisača

Proizvođač vlažnih maramica uvodi tri funkcije: 1. Sterilizacija i mrlja: prljavština i bakterije su vidljivi i nevidljivi zagađivači, za mrlje se mogu ukloniti najšire mokrih maramica, dok za bakterije treba dodati antiseptične maramice. Trenutno, maramice na tržištu mogu se podijeliti u dvije kategorije: jedan je steriliziran sam, ali ne dodava baktericidnu komponentu, tako da može samo brisati površinu proizvoda i ne može igrati ulogu sterilizacije. Još jedna vrsta dodatnog antiseptika, ambalaža će se pominjati, najčešće se koriste benzalkonijum hlorid, cetil piridin hlorid, zapadni pirazol amonijum hlorid i sl., Mogu se koristiti kao pod kožom abrazije, ogrebotine i tako dalje i tako dalje dezinfekcija ili sterilizacija, pogodna za vanjsku upotrebu. Antiseptik u nekim medijima za vlažne krpice pojam toksičnih i opasnih po zdravlje pretjeran je, komponenta sterilizacije u visokim koncentracijama zaista može imati toksičnost i iritaciju, ali u količinama u tragovima u vlažnim maramicama, bez povreda, sve dok roditelji ne pustite bebu žvakati Wipes-om, a ne koristiti Wipes da obrišete ulazni pribor.

2. Hidratantni efekat: propilen glikol je hidratantni i hranljivi sastojci, koji se često koriste u Wipessu i aloe esenciji ima hidratantni efekat, iako neki sastav Wipes izgleda veoma prirodno i sigurno, ali ako nemamo faktor hidratacije, njegova efikasnost biti diskontovani. 3. Materijal brisača: materijal vlažnih maramica za spunlaced netkan, osnovni je kombinacija viskoze i poliestera, poliesterskih hemijskih vlakana, a lepak se uglavnom koristi za pamuk u prirodnim vlaknima, općenito Wipes sirovina je većina u procentu poliesterski netkani, prirodnije vlakno od velikih Wipes-a (pamučne maramice) meke, pogodnije za nežnu kožu bebe. To je sve za ovaj članak. Nadam se da će vam to pomoći.

Ne želimo potcenjivati male maramice, mala maramica može izgledati obična, a onda mala komada, efekat nije mali. Hidratantni, hidratantni, čišćenje, bakterije i drugi proizvodi su dobri proizvodi. Neke maramice imaju uticaj dodavanja alkohola dodavanju bakterija, ali se takođe stvara oštećenja bebe. Takođe odvlači vlagu tela i čini kožu osećajom kao da se sruši. Postoje i neke bradavice koje privlače potrošače od osećaja percepcije i mirisa kako bi mu dali miris za dodavanje ukusa. Kako bi produžio životni sastav proizvoda sa konzervansima, bez obzira da li je to suština ili konzervans, koža bebe može povećati rizik od alergije. Sve one žele da odlučno eliminišu za bebu da bi ih koristile, bebi bradavice bi trebale izabrati da je kompozicija mekana bezbojna i bezukusna je idealna.

Proizvođač vlažnih maramica postao je jedinstveni proizvod, odlična kvaliteta, kategorija je kompletna, profesionalna preduzeća za proizvodnju ručnika, povjerenje potrošača koje se pridržavaju prvog koncepta kvaliteta, pružaju zadovoljstvo novim i starim kupcima proizvod Wipes.

Beba proizvođača brisača Brisači za izbor napomena: 1. Bridljem za decu su nerastvorljive u vodi, molim vas ne odbacujte ih u toaletu, kako ne bi izazivali blokadu. 2. Ako koža ima simptome rane ili crvenila, otoka, bola i svraba, molim vas prestani da ga koristite i savetujete lekara na vreme. 3. Ne stavljajte je na visoku temperaturu i sunčanje. Molimo zatvorite pečat nakon upotrebe. 4. Stavite ga tamo gde ruke beba ne stignu, kako ne bi jedele. 5. Molim otvorite nalepnicu za pečat kada se koristi i zatvorite nalepnicu kada nije u upotrebi da zadržite mekane maramice vlažnom. 6. Za održavanje vlažnih maramica odaberite različite vrste maramica prema stvarnoj upotrebi.