Dom > Vijesti > Sadržaj
Kvalitet vlažnih maramica je uveden u detalje
Jul 11, 2017

Kvalitet vlažnih maramica je detaljno predstavljen

Fabrika brisača detaljno opisuje kvalitet vlažnih maramica, vlažne maramice su higijenski proizvodi za jednokratnu upotrebu, više za poslove poput civilnog vazduhoplovstva, hotela, restorana, izložbe i mjesta prijema, poslednjih godina, dok su standardi ljudi koji stanovni standard raste, briše se lična potrošnja postepeno povećana, uglavnom korišteni u putovanjima, turizmu i drugim korištenjima vanjske vode nije zgodno i čistoća porodice za njegu bebe. Obrišite lice i ruke dezinfekcijom vlažnog tkiva, što je i sanitarno i praktično. Međutim, različiti proizvodi za mokro tkaninu imaju različite USES.

Obična mokra tkanina: uglavnom se koristi za čišćenje kože. Nije lako koristiti kada izlaziš na čišćenje vode. Nisko kvalitetni proizvodi koriste vrele valjane (ili vruće vjetrove) netkane tkanine, pošto osnovni materijal, proizvodi srednjeg i visokog kvaliteta koriste osnovni materijal bez prašine (ili suv papir) ili netkanog tkanine za vodu. Zajednice Oblikujte tečnost za ispuštanje tečnosti za destilovanu vodu ili čistu vodu, sredstva za dezinfekciju, esenciju, tečnost za ispuštanje tečnosti i proizvode vrhunskog kvaliteta sadrže aloe vera, vitamin E, kakao fosfatidnu kiselinu, glicerin, jabučnu kiselinu, kao što su sastojci za negu kože, i jednokratno hranjenje.

Tehnika očuvanja vlažnih maramica proizvođača vlažnih maramica: različite vrste ženske brige Brisači koji se prodaju u supermarketima označeni su na pakovanju: "očistite područje zaštite, držite se dalje od bakterija, svež i dobar ukus". "PH tečnosti je u ženskom ljudskom tijelu i može uravnotežiti PH." Njegovi sastojci uključuju hloroheksadinacetat, triglicerol, prečišćenu vodu i suštinu itd., Koji se mogu koristiti za menstrualno čišćenje, post-toaletna upotreba, svakodnevna privatnost itd.

Vlažne maramice imaju određeni inhibitorni efekat, ali generalno ne može sterilisati, to je potrebno malo pažnje. Brisače za potrebu istovremenog korišćenja usluge nege, treba obratiti pažnju na datum proizvodnje i uštedjeti životnu sredinu, zbog vlažnih maramica je vrlo visoka prema zahtevu da se štedi životna sredina, pod uslovom visoke temperature, neki lek sastojci mogu biti isparljivi, kako bi uticali na efekat upotrebe. U isto vrijeme, pokušajte da izaberete proizvode sa nezavisnim malim paketima. Jednom upotrebljen, može se odbaciti direktno bez uticaja na pakovanje drugih proizvoda. Ako je to veliki paket, proizvod treba zapečatiti na vreme kako bi se osigurala sigurnost preostalih proizvoda.

Jedno, dezinfikujte vlažne maramice uopšte da su neadekvatne i imaju mirisni tip, kako bi se smanjila stimulacija kože koliko je to moguće, najbolje je odabrati da nemaju mirisni tip, posebno osjetljivu kožu.

2. Dezinfekcija maramica ne može se koristiti za čišćenje lica. Upotreba zajedničkih maramica može oštetiti delikatnu kožu lica. Ako želite očistiti lice, obavezno ga pogledajte na vanjskom pakiranju maramica: koristite riječi da očistite lice.

Tri, dezinfekciona maramica obično imaju nekoliko vrsta pakovanja, imaju dovoljno 1, 2 tablete, 10 tableta ili 10 pločica nezavisnog odjeće, uslovno koliko je to moguće odabrati nezavisno pakiranje, tako da možemo pokušati zadržati hidratantne i dezinfekcijske maramice. Koristite neosavisni paket mokrih maramica, nakon crtanja kartice, zatim stavite zaptivnu traku, izbjegavajte visoku temperaturu ili direktnu sunčevu svjetlost, prouzrokujte da se vlažne maramice osuše i utiču na efekat upotrebe.

Četiri, treba obratiti pažnju na stimulativne, nemojte koristiti vlažne maramice za direktno brisanje oka, kožu da se probije kancelarija, ako se koriste mokre maramice za pojavu kožne crvenila, svrab, stimulativne reakcije i tako dalje simptomi, treba odmah zaustaviti upotrebu.