Dom > Vijesti > Sadržaj
Očuvanje Woodpulp maramice
Aug 23, 2017

Očuvanje Woodpulp maramice
U supermarketu prodaje raznih žena brinuti o Woodpulp maramice u pakiranju označene: "očistite dijelove privatnost daleko od bakterija uzgoj, Osvježavajući okus." "PH PH vrijednost žene u ljudskom tijelu okruženju, možete uravnotežiti pH." Sastojci uključuju klorheksidin acetat, glicerol i čiste vode i okus i sl., prikladan za menstrualne čišćenje, korištenje WC-om, svakodnevnu njegu privatnost i tako dalje.
Woodpulp maramice su bakteriostatski učinak, ali općenito ne može se sterilizirati, što je potrebno obratiti posebnu pozornost na stvar. Istovremeno za potrebu za korištenjem brinuti o Woodpulp maramice prijatelji, treba obratiti pozornost na datum proizvodnje i pohrane okoliš, zbog Woodpulp vlažne maramice na očuvanju okoliša je vrlo visoka, visoka temperature, neke supstance može biti prolazan, čime utječu na korištenje rezultata The u isto vrijeme, pokušati izabrati nezavisni mali paket proizvoda, nekada može biti odbačeno izravno, ne utječe ambalaže od ostalih proizvoda. Ako je veliki paket proizvoda, nakon ekstrakcije, treba biti odmah zapečaćena kako bi se osigurala sigurnost preostalih proizvoda.
Woodpulp maramice je jednokratna upotreba zdravstvenih pomagala, ranije korišten za kao što su civilnog zrakoplovstva, hotele, restorane, izložbe i druge poslovne i prijem stranice, u posljednjih nekoliko godina uz poboljšanje narodne standard, Woodpulp maramice osobne Potrošnja postepeno raste, uglavnom se koriste u putovanja, turizam i ostali vanjski voda nije zgodan prigode, kao i kućnu njegu i brigu drugih vašoj djeci. S mokrom maramice za brisanje lica, ruku, zdravlje i udobnost. Međutim, različite vlažnom proizvodi imaju različite svrhe.
Obično koristi vlažne krpe: uglavnom se koristi za čišćenje kože. Kroz vrata napolje je nisu pozivali na uporabu kada čišćenje vodom, oba sa za jednokratnu upotrebu. Low-grade proizvode koristeći toplovaljani (ili vrućeg zraka) netkana kao supstrat, srednje i visoko kvalitetni proizvodi koristeći čist papir (ili suhi papir) ili spunlace netkani kao supstrat. Opće Woodpulp maramice natopljene tekuće komponente su općenito destilirane vode ili čiste vode, sredstvo za dezinfekciju, parfeme, srednje i visoko kvalitetni proizvodi mokra tekućina također sadrži aloe vera gel, vitamin E, kakao phosphatidic kiselina, glicerola, jabučna kiselina i druge kože sastojke za njegu, kad se koristi čisto, hidratizaciju, navlažiti završetak.
Beba Woodpulp maramice posvećena beba s Woodpulp maramice i odraslih Woodpulp maramice u odnosu na bebu Woodpulp maramice zahtjevi su relativno veće, jer koža je vrlo osjetljiva, olakšava alergije. Beba pulpe vlažne maramice se dijele na obične maramice Woodpulp i ruka-usta za Woodpulp maramice, obična beba Woodpulp maramice su obično koristi za trljanje beba je malo dupe, ruku Woodpulp maramice koristi za trljanje beba ustima i rukama.
Alkohol: uloga alkohola u mokro tkiva je uglavnom sterilizacija, ali alkohol je nepostojan, lako obrisati kožu površinska vlaga gubitak, osjećaj zbijeno i suha, uzrokujući nelagodu kože, pa nisu prikladni za bebu. Parfem: Začina i alkohola smatraju se lako proizvesti stimulativna namirnica, tako da miris također treba se temeljiti na Preferencije potrošača za izabrati, ali porast sastav kože da povećava rizik od alergija, tako i za bebu proizvoda, trebaju osigurati da prirodno čista kao pa stoga, mnoge marke papirne ručnike su jasno označene "bez alkohola i začine dodati."
Woodpulp maramice kao novi Dezinfekcija čišćenje pomagala na tržištu dobila niz pohvala i javno favorit, njegova bez vode čišćenje funkcija za brzom modernim ljudima pružiti brz i učinkovit način za čišćenje, ali isto tako osigurati čistu i udoban životne sredine. Woodpulp maramice proizvodi prema različitim sirovina i lijekovi imaju visoku, srednju i nekvalitetan bodova, cijena je također vrlo različite.
Prvo, dezinfekciju Woodpulp maramice općenito sobe Mirisne i Mirisne, kako bi se smanjili stimulacija kože, najbolji izbor bez okusa, posebno osjetljivu kožu.
Drugo, dezinfekcijske maramice Woodpulp nisu sve može se koristiti za čišćenje lica, korištenje obične maramice Woodpulp može oštetiti osjetljive kože lica. Ako želite koristiti za čišćenje lica, svakako treba posjetiti Woodpulp maramice na ambalaži: može se koristiti za čišćenje lica od riječi.
Treće, Woodpulp maramice za dezinfekciju su uglavnom u nekoliko oblika ambalaže, neki 1, 2, 10, ili 10 nezavisnih, uvjetno koliko je to moguće nezavisne ambalaže, kako bi se pokušati zadržati pulpe mokar ručnik vlaži, dezinfekcijski učinak. Korištenje sobe neovisan pakiranja Woodpulp maramice, ekstrakt post, odmah treba zalijepiti pečat, da se izbjegne visoka temperatura ili direktne sunčeve svjetlosti, rezultira suhe maramice Woodpulp utječu na korištenje rezultata.
Četvrto, treba obratiti pozornost na iritacije, ne rabite Woodpulp maramice izravno trljati oči, oštećenja kože, kao što su korištenje Woodpulp maramice nakon crvenilo kože, svrbež, potiču reakciju i druge simptome, treba odmah prestati koristiti.