Dom > Vijesti > Sadržaj
Podrijetlo u krpu
Jun 22, 2018

Nakrputreba biti izvedeni iz krpu. Kada je tlo očistiti zemlju, ljudi se boje da žele da ga pomesti, ne nužno ga obrisati. Poboljšanje produktivnosti i promjenu životne sredine, potrebu za ribanje je potrebno kada se promijeni čiste tlo od tla za čišćenje ploče i pločice. Najraniji ribanje tlo treba biti krpa. Iako se pranje je pod čist, operatera došlo je prvo pitanje previše umoran. Problem je izvor inspiracije, netko instalirati duga drška na krpu, razlika - u korist Jel vidio naziv slike - "krpu". Na krpu je došao u svijet. U "uspravno hodanje" je ostvaren.


Nakon dugo vremena, novi problem se vratio. Na krpu radni dio, krpu glava sama, također treba da se stalno. Problem čišćenja glave krpu da iz ruke uzdiže na problem koji treba riješiti. Dakle, pametni ljudi, za krpu uz uređaj "zavrnuti vodu" i "rotacijska sušenje" uređaja, što je za "zavrnuti na krpu" i "kemijska krpu", riješiti problem dehidrirao glavu na krpu.


Uz sve veći rast stabla znanosti, materijali koji se koriste u glavi na krpu postaju više raširen. Od ranih pamučne trake, oni su razvili netkana, najfiniji vlakana i čak jednog komada kolodij (mop krpa). Kolodij metla je više prikladan za čišćenje pod vodom kuhinja i WC zbog svoje Jake vodoupojnosti i odgovarajući povoljno vode stiskanja sprava.


Ručica krpu podiže mozga na štap za metlu i ručica dio je dodan tradicionalne ravne šipke, koja čini pokret glave krpu na terenu više zgodan i štedi rad. Internet razriješiti težak problem ravne šipke krpu savijanja prema dolje i smeće krhotine gurao i gurao do dna. Istovremeno, ljuljanje droga također može biti visoka za na krpu. Brzinom vrti temeljito čišćenje daje moć.

Danas, funkcijeBrisačise stalno širi i pomoćnim uređajima se pojavljuju jedan za drugim.


Hangzhou U krpe roba Co, Ltd

Mi smo profesionalni proizvođač čišćenje maramice iz Kine.

Adresa: Br.66 Xiaofangzi, Lingxi selo, Banqiao grad

Grad: Linan, Hangzhou

Stanje: Zhejiang

Poštanski broj: 311301

Zemlja: Kina

Voditelj: Shane Zhou

E-pošta:info@ucloths.com

Skype:shanecleaner

Tel: 0086-0571-63780708

Faks: 0086-0571-63780728