Dom > Vijesti > Sadržaj
Istraživanje kineske industrije bebi poliestera u 2016-2022
Jul 03, 2017

Istraživanje kineske industrije bebi poliestera u 2016-2022

Krajem 1980-ih, Kina je počela da ima nekoliko domaćih preduzeća proizvodnju Polyester Wipes, Shanghai Hitachi linije sanitarnih proizvoda co., LTD. (ranije poznat kao Šangajska kutija sedam radova) je jedna od najranijih proizvodnji proizvoda od poliesterskih proizvoda za peškire, brend je "samo ljubav" (preduzeće je namenjeno samo stranim kompanijama da proizvode brendove), period poliesterskih brisača glavnog proizvodi za domaće tržište. Sredinom i krajem devedesetih bio je rana faza razvoja Polyester Wipes-a. Beijing piner paper products co., LTD., Harbin jingqi paper co., LTD., I anhui tongling bofa co., LTD., Kupili su više od 10 ravnih poliesterskih brisača koje su proizveli tajvanska firma tai shun i kompanija zhiqi. Changchun siter zdravstveni proizvodi co., LTD. Predstavio je Polyester Wipes iz Sjedinjenih Američkih Država, Švajcarske i Španije za sječu, preklapanje i pakovanje opreme. Za to vreme proizvodnja poliesterskog pešketa može značajno poboljšati prinos i klasu, proizvode za eksterno korišćenje (komercijalne) koji brzo rade na kućnoj potrošnji, ali njihova upotreba ograničena je na čistu kožu (obrišite ruke i lice), pojedinačno struktura sorte.

Posle 2000. godine, to je brza razvojna faza naše poliesterske mokre peškire. Johnson & johnson (Kina) co., LTD. Proizvodnja briga za bebe od poliesterskog pešketa nakon ulaska na domaće tržište, naš glavni inženjer g. Fly najprije plaća manje u domaćem istraživanju i razvoju prvih domaćih uređaja za poliesterske brisače, domaće poliesterske brisače opreme u domaćinstvu, zatim ulazi u teren preduzeća.

Zbog iznenadnog izbijanja SARS-a 2003. godine sterilizovane Polyester Wipes postale su najpopularnija roba na tržištu. Kako je količina proizvoda naglo porasla, čak se pojavila iu Pekingu i drugim gradovima. Nakon SARS-a, svest o zdravlju ljudi o jačanju generalne i jake tržišne potražnje za proizvodnjom opreme za proizvodnju poliesterskih creva pruža mogućnost da se domaća industrija za proizvodnju poliesterskih brisača razvija brzo. Proizvođači poliesterskih peškira povećavaju jinjiang heng papir co., LTD., Guangxi shu ya proizvodi za porodičnu negu proizvoda, LTD., Baoding YiHou u paper co., LTD., Kao što su proizvodni kapaciteti velikih preduzeća i stotine malih preduzeća . Trenutno na domaćem tržištu postoje stotine brendova proizvoda od poliesterskih vlažnih peškira, a postoji i veliki broj izvoza proizvoda visokog kvaliteta, a takođe se povećava i broj fiksnih proizvoda za obradu marke.

U Kini se svake godine rađa između 20 i 30 miliona beba, a između 8 i 36 mjeseci starosti ima oko 45 miliona beba i 312 miliona djece, a njih 80 miliona su djeca uzrasta od 0 do 4. U sljedećoj 10 do 20 godina, domaća dojenčad sa Polyester Wipes-om će pokazati jake razvojne izglede. Specijalne poliesterske vlažne maramice u periodu 2009-2012. Godine pokazale su trend širenja tržišnog kapaciteta, tržišnog kapaciteta od 8,593 milijardi komada, 2009, 2010, 10,208 milijardi, kao poboljšanja svesti o zdravstvenoj zaštiti, beba grupa za sve veći broj aplikacija, tržišni kapacitet do 12,372 milijardi, 2011, 2012, tržišni kapacitet od 14,65 milijardi komada.

Mnoge kompanije samo na tržište Polyester Wipes-a nisu uzimale kao potpuno nezavisnu kategoriju proizvoda koja bi istovremeno mogla potiskivati, zbog toga što privremeno ne može da voli normalno tržište tkiva, postaje potreba ljudi, tako da je sveukupno tržište prodaje, proizvođača da promovišu investicije i percepciju potrošača o njegovim ograničenjima, kao što su poliesterske maramice daleko od stvarno nezavisnog tržišta, još uvijek postoji određena distanca. "Ali moramo da vidimo, ove nekoliko godina prihvatanja potrošača za spontanost Polyester Wipesa postepeno su zreli, preduzeće, ima mnogo koji kupuju, tržište Polyester Wipes suočene s odličnom prilikom."

Industrija predviđa da će kinesko tržište za mokro peškir od poliestera biti u "fazi razbijanja", a biće vođen malog događaja koji će voditi rast u industriji. Može li poseban period gripa postati ta mala stvar? Domaće poliesterske brisače su i dalje ograničene na redovnu čistu vlažnu maramicu, anti-bakterijski tip poliestera i na svijetu, posebno u Severnoj Americi, Evropi i drugim razvijenim zemljama i regijama od poliesterskih brisača, daleko izvan ljudskog kognitivnog opsega, u Dezinfekcija stolnjaka za unutrašnje sadržaje poliesterskog peškirja je bila popularna u inostranstvu, domažih domaćih primera. Dakle, domaće tržište za mokro peškir od poliestera takođe treba da bude u skladu sa međunarodnim standardima. Preduzeća takođe razumeju da tržišni trendovi su van kontrole, a kada se poliestersko tržište mokrih peškira raste, moraju brzo da prate. U tom smislu, samo je pitanje vremena pre nego što se detonira tržište poliesterskih brisača.