Dom > Vijesti > Sadržaj
Rayon maramice kvalitete proizvoda za domaće i strane bojenje Technology Napredni nivo
May 15, 2017

Rayon maramice Kompanija je višegodišnji za domaće i strane kupce za pružanje visoke kvalitete, multi-vrste obojenog prediva, rayon čišćenje ručnik line poslovanje. Kompanija pod jurisdikcijom kompanije i Xinxiang Grad Tekstil Printing and Bojanje Company Limited (tvornica bojenje).

fabrika bojenje kompanija ima novu visoke temperature cijev prediva i sprej prediva bojenje rublja, kvaliteta proizvoda na domaćim i stranim bojenje tehnologiju naprednog nivoa. Svi proizvodi u skladu sa Oeko-Tex Standard 100 standarda. Godišnjom proizvodnjom od više od 3.000 tona.

Glavni proizvodi su viskoza filament 30D-900D, svila, pamuk, ljepljiv, konoplja, i sve vrste uklopljena visokokvalitetnih boji pletenje pređa, red.

Rayon maramice Tokom godina, kompanija se pridržavati "profesionalne, standardizirani, rafinirani, porodice" poslovna filozofija da "brzo pripremnog, boja kvazi-mali cilindar kao kodeks ponašanja, u službi kupca o implementaciji istine" sve -weather usluga. "Mi ćemo pružiti međunarodnoj prve linije brand kvaliteta proizvoda i usluga, i radujemo se raditi sa vama win-win!

Rayon briše osnovni proizvodni PVA serije proizvoda, imitacija jelena kože ručnik, plastična glava pamuk brus, jeleni koža MOP, rayon ručnik kvadratnih pamuk, ručnici, magija maramice i drugih sredstava za čišćenje, imam profesionalni proizvodne tehnologije tim, snaga Ministarstva za razvoj, odjel dizajn i dalje da se uvede više mogućnosti, da se prilagode trend novih proizvoda, mi ćemo voditi ovih proizvoda u više područja.

Rayon maramice smo 7 visoke standarde "upravljanje velike potražnje, efikasnosti proizvodnje, visoko kvalitetan kadar, visok nivo tehnologije, visokokvalitetnih proizvoda, marketing, visok promet, visok standard usluge" u svrhu omogućavanja preduzećima da se brzo razvijaju . I uvijek u skladu s vrlo konkurentnom tržištu proizvoda, velikodušan politike agencija, unaprijediti kontrola na tržištu sistem i snažnu podršku tržištu u cijelom sredstava za čišćenje dilera, agenti najveći profita!

koncept brenda moje kompanije je od nabavke sirovina, proizvodnje proizvoda, dizajn ambalaže i nove proizvode koji su navedeni, svaki link na zdravlje potrošača, mode, sreća ova tri elementa!

Rayon maramice zdravlje - sa napretkom društvenih nauka, tempo života potrošača sve brže i brže, rad pod pritiskom, život pritisak često da nas diše, a naši kućanskih predmeta, ako ne i od hemijskog sastava, dugotrajnu upotrebu, vreba u tijelo, ostavljajući preopterećenja tijelo. Proizvodi, prirodni prirodu kolekcija prirodnih sastojaka koji sadrže različite sastojke izvađen iz odnosa, odbio je da sve štetne sastojke, stvarno bi vaš život lak, fizičko i mentalno zdravlje!

Svaki proizvod, u kombinaciji sa modernim trend linije fronta, dizajn je fin i velikodušan dizajn, ima sladak i lijep, i djeca vole obrazac crtani crtani film; Boja proizvoda mladi prijatelji vole svijetle boje, ali i kod starijih osoba dostojanstven zrelo boja ... ... Lai i elegantan dizajnera na televiziji, mrežnih, stvarnom životu, narodnih običaja u rudarskom od najpopularnijih modnih elemenata, i težiti uhvatiti preferencija potrošača, tako da stalno ažuriraju, te nastojati inovacije, nove! Tako da potrošači su uvijek u modi ispred!

Sreća - imaju zdravu, srećnu porodicu, srećan; imaju mode, osjećaji između muža i žene zagrijavanja, prijateljstvo između prijatelji imaju bolji pour, sretno, sretno!

Rayon maramice da ti donese zdravlje, sreću i mode!

Zdravlje dolazi iz kvalitete, prekrasne rođenja sreća! Pozdravljam kupce da posjete našu tvornicu kako bi razgovarali o suradnji!