Dom > Vijesti > Sadržaj
Pravilna upotreba metoda čišćenja maramice
Jan 27, 2016

1 ručnik ili krpu.

Je učestalo čišćenje i održavanje alata, služi za brisanje prljavština iz prljavštine i pričvršćena na članak, gotovo svako kućanstvo ima nekoliko različitih krpe, čišćenja i održavanja radi, samo dvije vrste tkanina, Naime, vlažnom krpom, a suhom krpom. Zahtjevi za krpe: ručnik, pamuk kvalitetan, teksture, paperjaste, meke, upijajuće i jaka. Veličina obično 35x15CM, boja je svijetlo plava, svijetlo zelena, bijela, itd.

Zahtijeva kuhinjske krpe stoje mokre krpe su očite razlike:

1) mokri krpom dok se koristi, razina potrebna za ni_mpdd vlažne je vlažna, ali sav mokar, zategnite kaplje voda nije dozvoljeno. To ima dvije posljedice:

(1) obrišite površinu prašina, ne dopustite da prašina podigla u održavanju.

(2) obrišite površinu kraj mrlje od vode, vode, mokra krpa u vodu Površinske napetosti vode odvod.

(2) suhom krpom kada u upotrebi, po potrebi, u upotrebi se nalaze u vlažno do mokro zamijeniti. Svoju ulogu: obrisati mokre tkanine površine lijevo nakon mokre prljavštine, mrlje od vode, i ostvariti cilj potpuno čist.

Tkanine u upotrebi prije savijanja, Preklopite, opet Preklopite. Njegova površina iznosi jednu osminu, prvo s prvom 1 / 8 obrišite područje, nakon onečišćenja od prašine, i onda otvorite nabora tkanine, i zatim obrišite unutrašnjost jednu osminu i tako dalje.

Ali u upotrebi uma u dlan strana je čista. Glavni razlozi su:

(1) brisanje mrlja u tkaninu na prašinu, vodu, zemlju može imati korozivne tvari, nije direktan kontakt sa rukama.

(2) Držite ruke čista i nisu zagađena od prljavštine, ja ću dobiti prljave površine. Nakon zagađene krpe treba odmah zamijeniti, očistiti deterdžentom nakon skidanja kamenca, isperite čistu, hladnom i suhom (prilikom čišćenja, čisto da bi krpe, kvaliteta vode, ne smiju koristiti prljave krpe ili kanalizaciju). Saviti ručnik na jednu četvrtinu, a zatim Preklopite na jednu osminu, obrišite off prašine na površini objekta u slijedu; proces čišćenja: imajte na umu da zadržati svoje ručnike i voda čista, operite ručnike.