Dom > Vijesti > Sadržaj
Mere predostrožnosti za korištenje brisača za drvo
Jul 20, 2017Mere predostrožnosti za korištenje Wipes od drveta

Woodpulp Wipes proizvođača drvene pulpe za detaljnije informacije potražite na našem sajtu proizvoda, a istovremeno vas takođe pozdravljamo da detaljno upoznate detalje, vaša beba koža je vrlo delikatna, pa moramo obratiti pažnju kada koristite sljedeće: 1. Bebića Vreća za pelene ne rastvara se u vodi, ne bacajte u toalet, kako ne bi izazivali zagušenje. 2. Ako koža ima simptome rane ili crvenila, otoka, bola i svraba, molim vas prestani da ga koristite i savetujete lekara na vreme. 3. Molim vas, nemojte ga stavljati na mesto gde toplota i sunčeva svjetlost mogu osvetliti. Molimo zatvorite pečat nakon upotrebe. 4. Stavite ga tamo gde ruke beba ne stignu, kako ne bi jedele. 5. Molim otvorite nalepnicu za pečat kada se koristi i zatvorite nalepnicu kada nije u upotrebi da zadržite mekani drveni vlažni peškir. 6. Da bi vlažni vlažni peškir držao vlažnim, treba izabrati različite vrste brusnih maramica prema stvarnoj upotrebi. 7. Koristite vlažne maramice za bebe od drveta u zimskom periodu kako biste stavili vlažne maramice na grijač ili pored vrućeg.

Kompanija se pridržava poslovne filozofije "orijentisanih prema ljudima, težnje ka izvrsnosti". , gdje grupa dugogodišnjeg stručnog i tehničkog osoblja angažovanih u industriji sanitarnih proizvoda, razvoju proizvoda, dizajniranju, lokaciji i širenju upravljanja proizvodnjom, tržištima i servisima zasniva se na visokom polaznom mjestu, visokim standardima modernog moda.

Proizvođač Woodpulp Wipes-a će vas naučiti kako da izaberete Woodpulp Wipes: čak i kada odaberete i kupite Woodpulp Wipes odlikujete visoke i niskobudžetne brisače za drvo, visokokvalitetne brusilice od drveta će biti neka vrsta neupadljivog elegantnog mirisa, bez uzbuđenog mirisa i inferiornih Vapneni štapići imaju očigledan iritirajući miris. Uopšteno govoreći, visokokvalitetne brusilice od drveta su napravljene od netkanih materijala, a tekstura je mekana i bijela, bez ikakvih nečistoća, inferiorne brusne kašike od drveta će imati očigledne nečistoće. U upotrebi, visokokvalitetni drveni gusti mokar peškir nema kosu, inferiorna drvna mulja mokar peškir ima očiglednu početnu kosu, ima stimulativni efekat na kožu, lako je da osoba stvori osećaj srbi.

Imajte na umu da spoljno pakovanje treba da bude iznad imena i adrese proizvođača, broja telefona, roka trajanja, aktivnih sastojaka, proizvodnog serijskog broja, datuma proizvodnje, dozvole za higijenu, primjene zdravstvenog standarda, instrukcija i pitanja koja trebaju pažnju itd.

Woodpulp Fabrika za peškir na brisaču detaljno opisuje kvalitetu brisača za drvo: Woodpulp Brisač za brisače je higijenski proizvodi za jednokratnu upotrebu, više za civilne avijacije, hotele, restorane, izložbeno poslovanje i mjesto prijema, u poslednjih nekoliko godina stanovništvo stanovništva raste, Woodpulp Wipes potrošnja se postepeno povećava, uglavnom se koristi u putovanjima, turizmu i drugim otvorenim vodama nije zgodno i čistoća porodice za njegu bebe. Obrišite lice i ruke dezinfekcijom vlažnog tkiva, što je i sanitarno i praktično. Međutim, različiti proizvodi za mokro tkaninu imaju različite USES.

Obična mokra tkanina: uglavnom se koristi za čišćenje kože. Nije lako koristiti kada izlaziš na čišćenje vode. Nisko kvalitetni proizvodi koriste vrele valjane (ili vruće vjetrove) netkane tkanine, pošto osnovni materijal, proizvodi srednjeg i visokog kvaliteta koriste osnovni materijal bez prašine (ili suv papir) ili netkanog tkanine za vodu. Obične brizgalice za lice su opće za destilovane vode ili tečnosti za čišćenje vode, sredstva za dezinfekciju, esenciju, tečnost za ispuštanje tečnosti i vrhunski proizvod sadrži aloe vera, vitamin E, kakao fosfatidnu kiselinu, glicerin, jabučnu kiselinu, kao što su sastojci za negu kože, , hidratantni i hranljivi jednom.