Dom > Vijesti > Sadržaj
Poliester briše razvojne izglede
Jun 08, 2017

Poliester brisači Razvojne perspektive
Mnoge kompanije samo pokušavaju da uđu na tržište poliesterskih maramica i nije to učinilo kao potpuno nezavisnu kategoriju proizvoda koja istovremeno pritisne, jer nije isto kao i tržište običnog papira, kao što su potrebe ljudi, pa sveukupno tržišne prodaje, proizvođači koji promovišu investicije i svjesnost potrošača o mnogim ograničenjima, tržište poliesterskih brisača sa stvarnog nezavisnog tržišta još uvijek ima određenu distancu. "Ali moramo da vidimo da je potrošač stepena spontanog prihvatanja poliesterskih maramica postepeno sazreo, posluje više, kupuje više ljudi, tržište poliesterskih maramica se suočava s odličnom prilikom.

Industrija predviđa da će kinesko tržište za polietilenske brisače biti u periodu "padavine", biti mala stvar za prekid leda i promovisanje rasta industrije. Može li poseban period gripa postati mala stvar? Većina domaćih tipova poliesterskih maramica je takođe ograničena na obične čiste, antibakterijske poliesterske brisače kategorije, a svet, posebno u Severnoj Americi, Evropi i drugim razvijenim zemljama i regijama, vrsta poliesterskih brisača daleko je izvan dometa kognitivnog opsega, Dezinfekcija stolova za dezinfekciju poliestera je popularna u inostranstvu koja se upravo pojavila u domaćem primjeru. Zbog toga je domaće tržište poliesterskih brisača spremno i za međunarodne standarde. Preduzeća takođe shvataju da tržišni trendovi ne mogu da kontrolišu, nakon što raste na tržištu poliesterskih brisača, oni moraju brzo da prate. U tom smislu, tržište kategorije polipropilskih brisača je detonirano, samo pitanje vremena ranije ili kasnije.
Poliester brisati kao prije i posle 2000. godine da uđe u kineski "egzotični", iako je domaće tržište, relativno niska stopa penetracije poliesterskih maramica, i dalje u velikoj potražnji prije perionice piva, ali je u posljednjih nekoliko godina pokazala da ubrzava razvoj.

Sa povećanjem prihoda naših stanovnika iz godine u godinu, srednja klasa i mladi, porodice belih običnih ljudi i dalje raste, promene u načinu života, struktura potrošnje od preživljavanja potrošnje do razvoja potrošnje, od tradicionalne potrošnje do novog potrošača nadogradnje, zdravstveni koncepti, čista svijest Sa porastom, koji je postao kineski poliester, briše se brz rast važnog makro tržišta. Stoga se očekuje da će buduća stopa rasta kineskih poliesterskih brisača i dalje biti u prvom planu svijeta, a tržišni udio u globalnom proporciju očekuje se iz godine u godinu.

Prema statistici stručnog odbora Komisije za papirnu industriju u Kini, od 2011. do 2015. godine, kineski poliester briše tržišnu veličinu od 1,36 milijardi juana do 2,99 milijardi juana, godišnja složena stopa od 21,77%. Među njima, kineski poliester briše 2014. veličinu od 2,43 milijardi juana, oko 400 miliona američkih dolara, čime se procenat sveta oko 2,9%, u poređenju sa 2009. povećao za 0,5 procentnih poena. Očekuje se da će tržište kitaja od poliestera u Kini nastaviti da održava brz rast u budućnosti.