Dom > Vijesti > Sadržaj
Polyester Wipes netkani
Jun 16, 2017

Polyester Wipes netkani


Netkana tkanina koja se koristi za proizvodnju poliesterskih maramica je: ona nije tkana jednim predivom, pleteno zajedno, ali vlakna su direktno vezana fizičkim sredstvima, pa kada dobijete Kada držite u svojoj odjeći, naći ćete to to nije korijena navoja. Netkani proizvodi prelaze tradicionalni tekstilni princip i imaju kratak proces, brzinu proizvodnje, visok prinos, niske cene, mogu se koristiti kao proizvođači poliesterskih creva za proizvodnju sirovina i drugih karakteristika.

Netkana (poznata i kao netkana), nova je generacija ekološki prihvatljivih materijala, sa vodonepropusnom, prozračnom, bez sagorevanja, netoksičnih ne-iritantnih, bogatih boja i tako dalje. Poliesterske maramice se široko koriste u supstratu proizvoda. Materijal, ako je postavljen na otvorenom prirodnim razgradnjom najdužeg životnog vijeka od samo 90 dana, stavljen u prostoriju u roku od 5 godina od razlaganja, sagorevanja netoksičnih, bez ukusa i bez bilo kakvog materijala, koji ne zagađuje okolinu, tako da je zaštita okoline pogodna za pranje i druge predmete. Koristi odseke od visokog profila, kratka vlakna ili filamente kako bi formirali nove proizvode od vlakana mekom, prozračnom i ravnomernom strukturom koja je formirana različitim metodama za oblikovanje weba i tehnikama konsolidacije.

Ima karakteristike kratkog procesnog toka, visokog prinosa, niske troškove, brze sorte, širokog spektra sirovina i drugih karakteristika, netkane tkanine prema različitim proizvodnim procesima mogu se podeliti na:

1. Netkani tekstovi, engleski naziv nesvakidašnji, takođe prevedeni kao netkani. To je tekstil i formiranje tkanine, ali tekstilna kratka vlakna ili filamentna orijentacija ili nasumična podrška, formiranje vlaknaste strukture, a zatim se koriste mehaničke, termalne ili hemijske metode kao što je armiranje od. Jednostavno govoreći: nije prevučen jednim predivom, čvorovi zajedno, već vlaknom direktno kroz fizički metod vezivanja zajedno, tako da kada nabavite odjeću u lepljivom imenu, naći ćete, nije korijena niti.

2. Neobrađeni sve dok su materijali vlakna, uključujući poliesterska vlakna, polipropilenska vlakna, staklena vlakna, karbonska vlakna i prirodna vlakna (kao reciklirano pamučno vlakno, platno, konoplja, juta i sisal vlakna itd.) I tako dalje .

3. Metode proizvodnje netkanog materijala su više, ali u osnovi uključuju pripremu sirovina, mrežu, ojačavanje mreže, završnu obradu i petlje u pet proizvodnih procesa. Priprema sirovina, uključujući otvaranje vlakana, mešanje, nečistoće, sredstvo za punjenje goriva i antistatičko sredstvo, neophodno je osigurati kvalitet procesa pripreme mreže. Mreža je faza formiranja vlaknaste mreže, što je jedan od važnih koraka obrade za proizvodnju netkanog materijala. Kvalitet Veba direktno utiče na performanse i upotrebu netkanih materijala. Metoda netkanih metoda je uglavnom suv, vlažan, polimerni ekstruzioni metod tri. Jačanje mreže je važan proces za izradu mreže sa određenom snagom i formiranje netkove strukture. Odlučujući je uticaj na kvalitet proizvoda. U ovom trenutku, najčešće korišćene metode armiranja su mehanička ojačanja, hemijska ojačanja i još uvek trudna armiranjem. Proces završne obrade obuhvata sušenje, pečenje, završnu obradu, kalandiranje, odvrtanje, premazivanje, slaganje, bojenje, štampanje, sečenje itd. Svrha je poboljšanje performansi finalnog proizvoda, dodavanje lepote. Na kraju, netkani materijali se uvlače po potrebi