Dom > Vijesti > Sadržaj
Poliester maramice jednostavan za korištenje, izaberite više pažnje
Aug 02, 2017

Jednostavan za korištenje, Poliester maramice odabrati više pažnje
1, rođeni novorođenče koža osjetljiva, svaki WC, obrišite s baby vlažne maramice, napraviti mali magarac čist, udoban.
2, s bebom izlaziti puno neugodnosti, ići da nosim torbu mokro tkiva, u bilo kojem trenutku možete obrisati male lice, male prljave ruke i smrdljive guzice, to je vrlo povoljno.
Vlažne papirnate ručnike za kupnju bodova
Imajte na umu da ambalaža treba biti iznad tvornice imena, stranice, telefona, rok trajanja, aktivni sastojci, broj proizvodne serije, datum proizvodnje, zdravlje dozvoli broj, Primjena zdravstvenih normi, uputa i mjera opreza i tako dalje.
· Imajte na umu da različite namjene od poliestera maramice imaju svoj rok trajanja.
· "Obični Poliester maramice" se uglavnom koristi za čišćenje kože, rok trajanja je obično 6 mjeseci - 3 godine.
"Maramice za dezinfekciju Poliester" je podijeljen u dvije vrste, jedna za male rane i okolne kože čiste i dezinfekcije; drugi je širokog spektra baktericidno efekt za čišćenje kože, izglađivanje, dezinfekciju, sterilizaciju i dnevne potrebe, zdravlje sanitarije čišćenje Dezinfekcija, dvije sterilizacije Poliester maramice rok trajanja 2 godine.
"Baby Care Poliester maramice" namijenjen je za čišćenje i njegu lica bebu ili kukova, rok trajanja je obično 1,5-3 godine.
"Ženska šminka poseban Poliester maramice" rok trajanja je općenito 3 godine; "Gospođa briga za Poliester maramice" rok trajanja je obično 1 godinu.
Pozornost na senzorska
Kvalificirani Poliester maramice su mekan, elegantan okus, tekstura bijeli, nakon korištenje ne raširi.
· Obratite pozornost na zavarljivost
Vrećama Poliester maramice treba biti zapečaćena, nema oštećenja; boksač i konzervirana Poliester maramice pakiranju trebao biti kompletan, bez oštećenja. Pakiranje pečat je dobra, kako bi se održala učinkovitost sterilizacije Poliester maramice sterilizacije. Uzmi Poliester maramice, treba odmah zalijepiti pečat da se izbjegne visoka temperatura ili direktne sunčeve svjetlosti, rezultira Poliester obriše suhom i utjecati na korištenje rezultata.
Pozornost na iritaciju
Ne koristite Poliester maramice izravno Sassafras očiju, srednjeg uha i sluznicu, kao što su korištenje Poliester maramice nakon crvenilo kože, svrbež, nadraženost i druge simptome, treba odmah prestati koristiti, ozbiljno treba davati bolnicu hitnu.
Trenutno na tržištu opskrbe od poliestera maramice salvete mogu se podijeliti u dvije kategorije, jedna za na Poliester maramice (također poznat kao mokre ručnike, papirne maramice, i sl.), a drugi za zdravlje od poliestera maramice (također poznat kao zdravlje mekani poliestera maramice, Baby sanitarne maramice poliester, ženska sanitarni Poliester maramice, i sl.), uglavnom za čišćenje kože.
Prema nacionalnim standardima, sanitarne maramice Poliester proizvode osim mikrobni indikatori moraju zadovoljiti zdravstvene standarde propisane ograničene vrijednosti, ali isto tako bi trebao biti na E. coli i Staphylococcus aureus su baktericidno efekt. Neki od tih proizvoda također imaju određenu ulogu u ubijanju gljivica kao što su Candida albicans, osim hrane i pića, neki proizvodi se također može koristiti za bebu ili čiste žene stidnica.
Preporučujemo da potrošači u kupnju sanitarne maramice Poliester treba obratiti pozornost na sljedeće:
Prvo, pakiranje proizvoda trebalo biti netaknut, unutarnje proizvoda treba da sadrži vlagu, ne suho.
Drugo, pakiranje Logotip jasno Norme, kao što: provedba zdravstvene znakovi, proizvodne jedinice, adresa, telefon, upute i mjere opreza.
Treće, Logotip treba da imaju: upravni Odjel zdravstva broj odobrenja ili zapis i proizvodnju stranice zdravlje dozvola broj proizvoda.
Četvrti, broj proizvodne serije, valjanosti ili rok trajanja.
5, druge relevantne informacije, kao što: aktivni sastojci, mikrobicidalne izvedba i uloga vremena, područja primjene.
Osim toga, korištenje sanitarne maramice Poliester također treba obratiti pozornost na:
1, sanitarne maramice Poliester jednom osuši gubitak baktericidno djelovanje, pa ako vrijeme sterilizacije je predug proizvode ne može igrati pravi baktericidno efekt.
2, sanitarne maramice Poliester sterilizacije učinak je ograničen, uglavnom imaju ulogu u čišćenja i sanitacije, ne može se koristiti kao sredstvo za dezinfekciju nakon zaraženi patogenih mikroorganizama treba upotijebiti dezinficijensa tretman.