Dom > Vijesti > Sadržaj
Majka za bebu da kupi mekane viskozne maramice bi trebalo da obrati pažnju na šta?
Sep 05, 2017

Majka za bebu da kupi mekane Viskose brisače treba da obrati pažnju na šta?
1. Pečat je bolji
Steznost viskoznih maramica je veoma važna, naročito u velikim kesama vlažnog tkiva, ako pečat nije dobar, dugo se voda isparava, mokar papirni peškir ako nije mokar ne može se igrati. Uloga the. Dakle, kada kupim Viscose Wipes, pratit će svoje pakovanje da vidi da li je dobar pečat.
2. Umjereni sadržaj vode je bolji
Mokri papirni peškiri premalo vode, čistoća nije dovoljna, koliko rub nije osećaj čist čist, previše vode nije dobro, bebina dupeta na prljavim stvarima je obrisana, ali guzica je još uvijek mokra, Pored suvi papirni peškiri za uklanjanje viška vode, vrlo uznemirujuće.
3. Lako se izvlači
Slažete se sa bebinom poo, naravno, treba da olakšate "pomoćnika", ali koristite neke Viskose Wipes, ekstrakcija je veoma neugodna, ili čak izvadite nekoliko listova, a ponekad previše i ne vraćate se nazad, ili je zatvoren otvoren neugodan, pola dana da se izvuče, što je vrlo dosadno u upotrebi.
4. Vlaga je takođe važna
Viskoza briše, osim čišćenja mrlja, ali i za zaštitu bebine kože, neke Viskozne maramice gurnuti na kožu nakon osjećaja suvog, baš kao i osećaj pranja sa vodom, što će učiniti bebu neugodnom, tako da ja generalno odaberem one sa prirodnim sastojcima za negu kože mokar ručnik, ove vlažne maramice na koži se osećaju veoma vlažno, moja majka pre upotrebe bebe može pokušati da se obriše.
Obično moramo obratiti pažnju na zdravlje bebe, male ruke i uzeti prljavu stvar za brisanje, sušenje da obrišemo, jedemo hranu za jesti prljavo prljavo, pre i posle hranjenja da obrišete, rukom usta Viskozna brisača Mesto je toliko puno! Od tada, svuda je usta viskoznih maramica, a neki koji su se upotrijebili i nisu se usmjerili na ponovno korištenje, bačeni su, zapravo, sestre se mogu sakupljati yo ~ ~ zato što su male usta naljepnice korištene u stvarnom A mnogo yo ~ ~ tofu je: upotreba usta nije naročito prljava Viskozna maramica se sakupljaju, a zatim dezodoransu za ručno sanitizaciju dobro isperite, a zatim u dezinfekciju posude za dezinfekciju, dezinfekcija se završi suvim. Suva ili osuši u vreću za čuvanje. Pa šta se ponovo može koristiti?
Na primjer: 1, trljajte pod, obrišite stol, WC ---- sa dvije ili više od dvije viskozne maramice, nakon preklapanja ekvivalentno malog krpe, mokrih viskoznih vlažnih maramica do tla nakon koraka, stopala da ponovo obrišete poda ~ ~ ~ sušite, a zatim uzmite 2 ~ ~ u svakom slučaju ponovo koristite, udobno je ~ ~ ~ 2, operite čašu ---- ovo je vrlo zgodno, kada se ne može koristiti sterilno, U svakom slučaju, je usta čega, koja se koristi za čišćenje posuđa! Odložite jednokratnu vožnju. 3, boca za pranje ---- ovaj metod je tako jednostavan za korištenje, zar ne da je mliječna boca mleka vrlo ulje, topla voda nije čista? Sa deterdžentom, onda se osećate neprijatno? Tofu će vas naučiti trik, najpre sa toplom vodom preko boce, izlijete, a zatim stavite malo vrele vode, pokušajte da zagrejate, a zatim u čiste viskozne maramice, vodu, nemojte imati malo Viskoznih maramica Možete, a zatim zategnite poklopac, ok, stresajte je, gore i dole, levo i desno, trešite nekoliko puta, a zatim zalijepite vlažne maramice i bočice zajedno, a zatim toplu vodu, kako, Očistite ga ha ha ~ ~ ~ obično operite 5 bočica bez problema, na zadnjoj strani viskoznih brisača će se promeniti ulje, a zatim za pevanje ~ ~ ~ 4, bebi kupka, operite lice zbog moje bebe. U mesecu će se raditi na mesec, gde se Viskozne maramice koriste za pranje lice, osećamo veoma zgodno, ali i veoma zdravlje, ne povređujemo kožu, udobnije od peškire! Tako je danas u upotrebi. Uopšteno se opereš sa komadom, kupi se sa 2, kosi rub će odbaciti, posle pranja ne bacati, mogu da obrišu pod ili nešto, slobodno igraju Ha ~ 5, moja majka operi svoje lice - - - od početka moje srednje škole nemam osnovni peškir za pranje njihovih lica, ruke, ne boli kožu. Pa, njegu lica kada original mora da upotrebi pamučni remen da ode na ropstvo, lično oseća da Viskoza Brisače su iskorišćene Lice bebine lica, umereno, lice je isto tako kao beba tako brisanje, prilično ugodno, a onda napravite masku ili trljaju mleko, udobno i udobno ~ ~ ~