Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako prepoznati inferiorne celulozne maramice
Jul 20, 2017Kako prepoznati inferiorne celulozne maramice

Cijeluljne maramice na tržištu mogu se podijeliti u dvije kategorije: jedna klasa je dezinfikovana sama po sebi, ali ne može dezinfikovati druge predmete, koji sadrže komponentu za negu kože, koja se može koristiti samo za negu kože.

Dezinfekcija, druga vrsta nije samo sama, već i za druge predmete može se koristiti i sa funkcijom dezinfekcije dezinfekcijom vlažnih maramica, celuloza se može koristiti za odrgavanje kože, ogrebotina i druga dezinfekcija ili sterilizacija, opće će ukazati na dezinfekciju ili sterilizaciju u komponentama pakovanja. Može se videti, izbaciti najbolje izabrati dezinfekcioni celulozni peškir koji ima funkciju sterilizacije.

Kada odaberete i kupite za razlikovanje dobrih i loših celuloznih maramica, visokokvalitetne vlaknoće maramice biće neka vrsta neupadljivog elegantnog mirisa, ne izaziva neprijatan miris, maramice i inferiornu celulozu očigledno iritirajući miris. Uopšteno govoreći, visokokvalitetne celulozne maramice su napravljene od netkanih materijala, a tekstura je mekana i bijela, bez nečistoća, a inferiorne celulozne brisače mogu imati očigledne nečistoće. U upotrebi, kvalitetni celulozni mokar peškir nema kosu, inferiorni celulozni mokar ručnik ima očiglednu kosu, ima stimulativni efekat na kožu, osećaj koji čovek stvara svrab lako.

Potrebno je obratiti pažnju na to da je dezinfekcija celuloznih maramica trajna, rok trajanja, sterilizacija sastojaka će se smanjiti, stoga, pre upotrebe, da vidimo da li će celuloza brisati u garantnom roku. Takođe, imajte na umu da odštampane celulozne maramice moraju biti licencirane od strane zdravstvenog odeljenja. Ako su ovi uslovi dostupni, celulozne maramice koje kupite će biti sigurne.

Kako razlikovati celulozni mokar peškir

1. Stavi celulozne maramice na rub vašeg nosa i miriši. Ako je to visokokvalitetna celulozna maramica, možemo namiriti mekani, tiho elegantan ukus bez ikakvog iritacije. Ako je to vrećica inferiornih celuloznih maramica, možemo mirišiti čist oštri miris kad ga mirišemo.

2. Visokokvalitetne celulozne brisače su izrađene od visokokvalitetnih sirovina. Vidimo da ne postoji bljeska predenje i bez nečistoća. Celuloza briše ih i inferiorna sirovina je vrlo siromašna, vidimo da ima očigledne nečistoće, visokokvalitetne vlaknaste brisače u procesu upotrebe, neće biti očigledne fluktuacije, maramice i inferiorne celuloze u procesu upotrebe imaju očiglednu fluffiness.

3. Nakon uklanjanja obloga celuloze, ako je vlažni peškir od celulozne plesni i plesni, ne treba koristiti celulozne brisače. Ako osećate iritaciju vaše kože prilikom upotrebe celuloznih brisača, odmah je treba da ga upotrebite kako ne bi izazivali veću štetu.