Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako identifikovati čiste rukavice od pamuka
Jul 04, 2018

(1) metod vizuelne identifikacije:

A, sve pamuk: više puhica, loša površina

B, poliesterski pamuk: manje puhice, bolja površina, određeni sjaj, osećaju se veoma klizavim rukama.


(2) metoda sagorevanja:

A, pamuk: u blizini plamena gori, gornji papir je dvosmislen, malo je pepela, mekani crni pepeo.

B, poliesterski pamuk: u blizini plamenskog skupljanja, kapanja, pene, slabog ukusa, tvrde i svetlo braon.

Predivo na ivici peškire je izvučeno u krug i zapaljeno vatrom. Brzo gori, a pepeo je crn i siv. Lakost i bez žlijegova su čista pamučna ili celulozna regenerisana vlakna. Ako sagorevanje nije čisto, tu je grudnjak pepela, što ukazuje na to da se predivo meša sintetičkim sintetičkim predivom.

Kada koristimo metod sagorevanja, treba obratiti pažnju na ekstrakciju različitih tkiva u tkaninu za ručnike, jer se predivo koje se koristi u različitim dijelovima peškira može biti potpuno drugačije.


Sledeći razlozi mogu proizvođač tvrditi da je peškir čisti pamuk, ali u stvari to nije čist pamuk.

1. Mnogi Pamučni peškiri su zapravo poliester i pamuk. Ova vrsta vatca olakšava tkanje, smanjuje troškove i zato što poliester nije na površini peškira, dajući ljudima osećaj da to nije čist pamuk, ali ne i veoma štetni, možete izvući neke linije u sredinu deo peškira za spaljivanje, pogledaj.

2, neki visokokvalitetni vez i peškiri od satena, velika većina je nemoguće koristiti čiste pamučne sirovine, kao rezultat procesa proizvodnje zahtjeva jačine sirovina i postojećih problema postojeće vezice za vezu . Svi vrhunski pamučni peškiri će biti proglašeni u vrijeme izvoza: čisti pamuk (osim vezaka i satena).


3, neki jeftini proizvođači peškira u inostranstvu tvrde da je njihova pamučna prediva 100% čist pamuk, u stvari, predivo nije 100% čist pamuk, mnogo prediva se pomeša sa pamukom i predivo, pamuk mora biti čist pamuk, prediva nije čista fabrika za pamučno predenje nije posebno briga. Tako se proizvode neki jeftini pamučni peškiri, ovi jeftini pamučni peškiri, sirovine su jeftinije, a cijene gotovih proizvoda su takođe niske.

4, velika roba za peškire i bočna strana možda nisu čisti pamuk. Ovo je vrlo detaljno pitanje koje često ne primećuju hoteli i kupci.


Hangzhou U-cloths Commodity Co, Ltd.

Mi smo profesionalni proizvođač čišćenja maramica iz Kine.

Adresa: No.66 Xiaofangzi, selo Lingxi, Banqiao Town

Grad: Linan, Hangzhou

Država: Zhejiang

Poštanski broj: 311301

Zemlja: Kina

Menadžer: Shane Zhou

E-mail: info@ucloths.com

Skype: shanecleaner

Tel: 0086-0571-63780708

Faks: 0086-0571-63780728