Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako identifikovati loše kvalitetne maramice.
Jun 16, 2017

Kako prepoznati loše kvalitete maramice.


Brisevi na tržištu mogu se podijeliti u dvije kategorije: jedan je sam dezinfikovao, ali ne može dezinfikovati druge predmete, koji sadrže sastojke za negu kože, a njegu kože može učiniti samo njegu kože.

Druga nije samo dezinfikovana, već i na drugim predmetima može igrati i dezinfekciono dezinfekciono sredstvo Wipes, može se koristiti za abrazije kože, ogrebotine i druge dezinfekcije ili sterilizacije, obično u ambalaži će ukazati na dezinfekciju ili sterilizaciju sastojaka. Vidljivo, izaberite najbolji izbor sa funkcijama dezinfekcije sterilizacije.

U kupovini će se takođe razlikovati visokokvalitetne i nisko-kvalitetne maramice, visokokvalitetne maramice će imati mekan i elegantan miris, bez ikakvog iritirajućeg mirisa, a loše kvalitete maramice su očigledno iritantni miris. Uopšteno govoreći, visokokvalitetne maramice sa netkanim tkaninama, mekanom i bijelom teksturom, bez ikakvih nečistoća, loše kvalitete će biti očigledne nečistoće. U upotrebi, visokokvalitetne maramice neće puhati, loše kvalitete maramice su očigledno piling, koža ima stimulativni efekat, lako se stvara osećaj svrab.

Potrebno je napomenuti da dezinfekcija maramica ima određeni rok trajanja, nakon isteka roka trajanja, čije dezinfekcija sastojaka će se smanjiti, dakle, prije upotrebe, da biste videli da li su vlažni Obriši u roku upotrebe. Istovremeno, obratiti pažnju na kupovinu brisača mora biti odobrena sertifikatom zdravstvenog sektora. Ako su ovi uslovi dostupni, možete kupiti Wipes može biti siguran.

Kako identifikovati zasluge mokrih maramica

1, maramice na nosnoj strani nežno mirišu, ako su visokokvalitetne maramice miriše mekan i elegantan ukus, nema ikakvih iritacija. Ako je to paket loše kvalitete, brijanje, mirišemo, osećamo jasan iritantni miris.

2, visokokvalitetne maramice se koriste visokokvalitetnim sirovinama, vidimo netkano belo, bez nečistoća. I siromašne krpice koje su sirovine siromašne su siromašne, vidimo gore navedene očišćene nečistoće, visokokvalitetne brisače u korišćenju ovog procesa, neće biti očiglednog perioda pilinga, a loše kvalitete brisača u korišćenju procesa postoji fenomen pilinga.

3, uklonite maramice, ako su maramice plesni, dugačka tačka plesni, ove maramice ne koriste. Ako koristite obloge u procesu osjećaja da koža ima stimulativni efekat, svrbi, boli ovaj osećaj, treba odmah prestati koristiti, kako ne bi izazivali veću štetu.