Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako očistiti Mop
Jun 22, 2018

Položaj mopa za čišćenje domaćinstva je veoma visok, posebno kada se svakodnevno čisti pod. Ali mnogi ljudi će se suočiti sa nekim problemima čišćenja mopa, kao što je mop previše prljava, kako očistiti mop, mop će se očistiti sa puno prljavštine prilikom čišćenja poda, pa je takođe važno očistiti mop . Ovde ćemo vam dati nekoliko metoda za vašu referencu, nadamo se da ćemo vam pomoći.

Skinite čvrstu supstancu na mopu . Da biste bolje očistili mop, veoma je važno prvo pranje čvrstog materijala na mopu. Takođe je lako očistiti čvrsti materijal i oprati sapun vodom. Dakle, prilikom čišćenja mopa, vrlo je dobro razviti naviku pranja čvrstih materijala na mopu prvo.


Koristite prah za deterdžent. Pravilna upotreba nekih sredstava za čišćenje je takođe lakše očistiti mop , možete odabrati da koristite prašak za pranje, isperite mop s praškom za pranje, brzo bržite i sposobnost čišćenja je takođe jaka. Prvo možete umaknuti mop u vodu pomoću deterdženta, tako da će se mop očistiti bolje.


Koristite deterdžent. Ako je mop kuhinjski higijenski, verovatno će biti mast, pa je i lakše očistiti prljav materijal na mopu pomoću deterdženta. Možete uzeti odgovarajuću količinu deterdženta, a zatim dodati vodu, a zatim staviti mop u unutrašnjost, tako da je lakše očistiti, efekat je takođe vrlo dobar.

Odaberite za upotrebu tople vode. Ako vaš vlastiti mop nije očišćen dugo vremena, sigurno će biti vrlo prljav, tako da ga možete prvo popiti toplom vodom, pa je lakše raspršiti neki prljav materijal na mopu i čišćenje čistiti i čista, što je veoma važno.

Koristite sapun. Ako su uobičajene sapunske navike, onda je upotreba sapuna sasvim dobra, može se očistiti mop, sapun takođe ima jaku sposobnost dekontaminacije, može ukloniti prljav materijal na mopu , može se bolje koristiti, ovo je vrlo dobro.


Hangzhou U-cloths Commodity Co, Ltd.

Mi smo profesionalni proizvođač čišćenja maramica iz Kine.

Adresa: No.66 Xiaofangzi, selo Lingxi, Banqiao Town

Grad: Linan, Hangzhou

Država: Zhejiang

Poštanski broj: 311301

Zemlja: Kina

Menadžer: Shane Zhou

E-mail: info@ucloths.com

Skype: shanecleaner

Tel: 0086-0571-63780708

Faks: 0086-0571-63780728