Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako očistiti tkanine za čišćenje mikrobibera
Oct 19, 2017

Volim čišćenje sa mikrofiberom - sveobuhvatno, ekonomično i ekološki prihvatljivo. Moja omiljena korist? Koliko dobro čisti. Nema tragova, nema širenja prljavštine i bakterija oko sebe, a samo treba da obrišete jednom i vaša površina je čista.

10.19.jpg

Uobičajena zabluda sa bilo kojom čistilicom koja se pere i ponovite jeste da možda nije čista ili da biste mogli razmnožavati klompe sa tkanine dok čiste. Sta sa mikrofiberom je da su njegova "mikro" vlakna zapravo prljavština i bakterije i da ih drže umjesto da ih šire. Mislim da je to ono što ljudi drže od prelaska sa čistača i papirnih peškira.

10.19.2.jpg

OVDE SU OSNOVNI "PRAVILA" ZA PRANJE MIKROFIBERA:

Mikrofiber se može isprati i iskopati dok ga koristite - nemojte samo obrisati jednom (osim ako to nisu toaleti ili nešto bakterije / prljave). Isperite, iscedite i nastavite sa korišćenjem.

Operite samo drugim tkaninama od mikrovlakana. Ako stavljate druge predmete za veš u mašinu za pranje sa mikrofiberom, pretvara se u statički magnet - jednostavno izbegavajte to zajedno samo pranje mikrovlakana.

Pronađite mesto za držanje mikrovlaknice dok se isušuje i pre nego što se opterećujete. Držim kantu na zadnjoj strani mašine za pranje veša i bacam prljave krpe od mikrovlakana. Ako je tkanina mokra, jako je pokrivam preko kante dok se ne osuši, a zatim ga postavim u kantu. Krpe za prašinu se ne mešaju u ovu kantu, ova kantica je za čišćenje krpe za kupatilo, tako da nema unakrsne kontaminacije.

Operite se na HOT ili sanitirate - većina mikrobi i mikroorganizama je ubijena na 140 stepeni Fahrenheita. Pranje mi mikrovlakana, koji treba sanirati na HOT ili sanitirati. Možete pogledati svoju posebnu mašinu za pranje veša ili brend i pogledajte na koju temperaturu se uključuju vrući i higijenski ciklusi i odlučite šta je najbolje za vas. (Kao opšte pravilo, pranje na toploj i sušenje na niskom do srednjem nivou će ubiti bakterije u vašim tkaninama za čišćenje, ali ako vam treba sanitirati, moraće da bude toplije.)

新闻3.jpg