Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako odabrati prave maramice u širokoj varijanti kategorija
Sep 13, 2017

Kako odabrati prave maramice u širokom spektru kategorija
Proizvođači vlažnih maramica u cilju proširenja tržišnog udjela, kako bi se privukli više ljudi za kupovinu, vlažne maramice razdvojene su u puno kategorija, prema funkcionalnim tačkama, dezinfekcionim maramicama, postoje čiste hidratantne krpice za kožu. Prema upotrebi gomile podijeljene na bebi maramice i odrasle maramice. Proizvođači maramica uveli su toliko Wipes-a, iako na bogato tržište, ali također omogućavaju potrošačima da izaberu veleprodajno oko.
Ako vam je potrebna dezinfekcija, sterilizacija, vlažne maramice kada možete da izaberete higijenu za higijenu, obloge, ove maramice imaju određenu funkciju dezinfekcije i sterilizacije.
Zatim, pričajte o potrebi da obratite pažnju na izbor maramica:
Prvo, brend
Preporučujem izbor mokrih maramica ili izbor proizvoda velikih kompanija, verodostojnost brenda viši. Zbog toga što robovi sadrže vlagu, ako proizvodnja nije striktno kontrolisana kada su zdravstveni standardi, u budućnosti kada je skladištenje lako razmnožavati bakterije, pa je važnost Wipes-a uglavnom samo 2 godine, 1 godinu manje od suvog tkiva. Mislim da je koristio da obriše usta, trljajući površinu stvari, ili je zdrava tačka dobra, kako bi kupovala "jeftine" stvari i dovela do "bolesti od usta".
Drugo, sastav, miris
Obično koristim šampon kada sija na licu, ali nakon što je koža suha i neudobna. Kasnije, prilikom kupovine Wipes-a posvetim više pažnje svom sastavu, a nada je malo hidratantni efekat. Trenutno često koriste Shu Jie. Shu Jie's Wipes dodala je čajno drvo, sastojke aloe, (koji sastojci aloja imaju hidratantni efekat, sastojak čaja je korisna za čišćenje, ima određeni antibakterijski efekat) vrlo ugodna za korištenje, a ne alergična, a neki Mediteranski Atmosfera, mirilje vrlo ugodno.
Osim toga, na tržištu postoji puno maramica reklamiranih za dezinfekciju sterilizacije, ali imajte na umu da odredbe države Wipes ne mogu koristiti takve reči "dezinfekcija sterilizacije" i razmisliti o tome da li možete "sterilizirati" Wipes Koristiti da ga obrišu usta, ko zna, te sastojke "sterilizacije" u usta, onda šta će uticati na naše telo? Boji se ... ... ili budite oprezni sa tim. Sećam se da sam prošle godine vidio nekoliko vijesti, Ministarstvo zdravlja je naložilo prodaju ABC-a, srca zdravlja vlažnih maramica, jer su "pretjerani E. coli i tako imaju jak inhibitorni i ubijanje efekta".
Treće, specifikacije pakovanja
Robovi imaju različite specifikacije pakovanja, torbu koja ima desetak listova ili jedan komad nezavisnog pakovanja, kupuje vreme, zavisi od vaše učestalosti upotrebe. Učestalost najbolje upotrebe nezavisne ambalaže, tako da voda nije lako iscediti.
Četvrto, dizajn ambalaže
Žene su uvek neodvojive od izgleda ovih privlačnih ah-osjećaju da ambalaža može izraziti ukus čovjeka, pa je pakovanje također važan faktor u odabiru.
Brisevi na tržištu mogu biti podeljeni u dve kategorije: jedan je sam dezinfikovao, ali ne može dezinfikovati druge predmete, koji sadrže sastojke za negu kože, mogu samo učiniti hidrirajuću negu kože. Druga nije samo njihova vlastita dezinfekcija, već i za druge predmete takođe mogu da igraju sredstva za dezinfekciju dezinfekcionih maramica, mogu se koristiti za abrazije kože, ogrebotine i druge dezinfekcije ili sterilizacije. Vidljivo, izaberite najbolji izbor sa funkcijama dezinfekcije sterilizacije.
Dezinfekcija prevlake preduslova je odabrati da koristite dezinfekcijske maramice. Za mnoge trenutne upotrebe maramica na tržištu, većina običnih maramica ili sanitarnih maramica, oni su u definiciji dezinfekcionih maramica i potpuno drugačiji. Zbog toga moramo koristiti tačan i tačan izbor prije korištenja Wipes, a sljedeći omogućiti svima da uče pod profesionalnom klasifikacijom vlažnih maramica i kako odabrati da koriste tačne maramice.
U kupovini će se takođe razlikovati visokokvalitetne i nisko kvalitetne maramice, visokokvalitetne maramice će imati mekan i elegantan miris, bez ikakvog iritantnog mirisa, a loše kvalitete maramice su očigledno iritantni miris, a potrebno je obratiti pažnju da pogledate mokro maramu detalji detalja, najbolje je vino ne kupiti maramice, ako je to bebi maramica, obavezno vidjeti sastojke da bebi maramice nisu alkohol, nema mirisa, nema stimulacije, nema fluorescentnog agensa. Uopšteno govoreći, visokokvalitetne brisače više koriste netkane tkanine, tkane netkane tkanine za najbolje, meke i bijele teksture, čvrsto i guste, tanke i tanke tkanine čine tanke i jednostavne za deformaciju. U upotrebi, visokokvalitetne maramice neće puhati, loše kvalitete bradavice su očigledne pojave pilinga, koža ima stimulativni efekat.