Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako pravilno odabrati poliesterske brisače
Sep 13, 2017

Kako pravilno odabrati poliesterske brisače
Pri kupovini Polyester Wipes-a takođe se razlikuju visokokvalitetne i poliesterske brisače visokog kvaliteta, visokokvalitetne poliesterove brisače će imati mekan i elegantan miris bez ikakvog iritirajućeg mirisa, a niskonapetostne poliesterske brisače imaju očigledan iritantni miris. U principu, visokokvalitetne poliesterske brisače sa netkanim tkaninama, mekane teksture bele, bez ikakvih nečistoća, nisko-kvalitetnih poliesterskih brisača biće očigledne nečistoće. U upotrebi, visokokvalitetne poliesterske brisače neće puhati, loše poliesterske maramice su očigledne puhice, koža ima stimulativni efekat, lako se stvara osećaj svrab.
Imajte na umu da ambalaža treba da bude iznad fabričkog naziva, lokacije, telefona, roka trajanja, aktivnih sastojaka, broja proizvodnog paketa, datuma proizvodnje, broja zdravstvene dozvole, primjene zdravstvenih standarda, uputstava i mjera predostrožnosti i tako dalje.
Imajte na umu da rok trajanja različitih upotreba poliesterskih maramica ima sopstveni rok trajanja. "Obična poliesterska maramica" uglavnom se koristi za čišćenje kože, rok upotrebe je uglavnom 6 meseci - 3 godine. "Posebna dezinfekcija za bebe od poliesterskih brisača" posebno za čišćenje i brigu o bebama, rok upotrebe je uglavnom 1,5-3 godine. "Specijalna poliesterska brisača ljepote", rok trajanja je uglavnom 3 godine. "Dezinfekcija ženske nege posvećena poliesterskim maramicama", rok trajanja je generalno 1 godina.
"Dezinfekcija poliesterskih maramica" podijeljena je u dvije vrste, jedna za male rane i okolnu kožu čistu i dezinfekciju; druga je sterilizacijski efekat širokog spektra za čišćenje kože, glačanje, dezinfekciju, sterilizaciju i dnevne potrebe, sanitarije Čiste sterilizacije, dve sterilizacije Poliester Wipes rok trajanja 2 godine.
Pažnja na senzor
Kvalificirani poliesterski brisači su mekani, elegantni ukus, bijele boje, a ne puhaste nakon upotrebe.
Zapišite pečat
Vreće od poliesterskih brisača treba da budu zapečaćene, bez oštećenja; kutije i konzervisane poliesterove pare za pranje treba da budu potpune, bez oštećenja. Pakovanje zaptivke je dobro, kako bi se održala efikasnost sterilizacije sterilizacije poliesterskih creva. Posle poliesterskih brisača, odmah treba da zalepite pečat kako biste izbegli visoku temperaturu ili direktnu sunčevu svetlost, što rezultira sušenjem od poliestera i utječe na korištenje rezultata.
Zapazite iritaciju
Ne koristiti poliesterske brisače direktno Sassafrasove oči, srednje uho i mukoznu membranu, kao što je upotreba poliesterskih maramica nakon iritacije kože, svrab, iritacije i drugih simptoma, treba odmah prestati koristiti, ozbiljno treba ići u hitnu pomoć bolnice.
Poliesterske maramice tokom leta postale su neophodne za ljude koji dele, ne samo da uklanjaju telo znoja, već i da dovedu vodu vodenu pare, ljudi se osećaju hladno. Ali izbor Polyester Wipes-a je takođe i veština, Polyester Wipes fabrika koja vas sada nauči kako odabrati Polyester Wipes.
Prvo, obratite pažnju na ambalažu treba da bude iznad fabričkog naziva, lokacije, telefona, roka trajanja, aktivnih sastojaka, proizvodnog serijskog broja, datuma proizvodnje, broja zdravstvene dozvole, primjene zdravstvenih standarda, uputstava i mjera predostrožnosti i tako dalje.
Drugo, obratite pažnju na različite upotrebe poliesterskih maramica imaju sopstveni rok trajanja.
1. "obična poliesterska maramica" se uglavnom koristi za čišćenje kože, rok upotrebe je uglavnom od 6 meseci do 3 godine.
2. "Dezinfekcija poliesterskih maramica" podijeljena je u dvije vrste, jedna za male rane i okolnu kožu čistu i dezinfekciju; druga sa širokim spektrom baktericidnog dejstva za čišćenje kože, glačanje, dezinfekciju, sterilizaciju i dnevne potrebe, zdravlje Dezinfekcija sanitarnih čvorova, dve sterilizacije Poliester Wipes rok trajanja 2 godine.
3. "Briga za poliester za bebe" posebno za čišćenje i negu bebi lica ili zadnjica, rok trajanja je uglavnom 1,5 do 3 godine.
4. "Rokovi specijalnih poliesterskih brisača gospođa" su uglavnom 3 godine; "Gospođa za poliesterove maramice" rok trajanja je uglavnom 1 godina.
Treće, obratite pažnju na senzibilnost: kvalifikovane poliesterske brisače sa mekom, elegantnim ukusom, teksturom, bijelom, nakon upotrebe neće puhati.
Četvrto, obratite pažnju na zaptivku: vrećica od poliestera Paste za crevo treba da budu zapečaćene, ne smeju se oštetiti; kutije i konzervirane pahuljice od poliestera treba da budu kompletne, ne smeju se oštetiti. Pakovanje zaptivke je dobro, kako bi se održala efikasnost sterilizacije sterilizacije poliesterskih creva. Posle poliesterskih brisača, odmah treba da zalepite pečat kako biste izbegli visoku temperaturu ili direktnu sunčevu svetlost, što rezultira sušenjem od poliestera i utječe na korištenje rezultata.