Dom > Vijesti > Sadržaj
Česta upotreba lošeg kvaliteta maramice štete
Aug 23, 2017

Česta upotreba lošeg kvaliteta maramice za štetu
Maramice vlažne maramice tvornica reći česta upotreba lošeg kvaliteta opasnosti: 1, mokrim papirnatim ručnicima koji sadrže štetne aditive: bez obzira kakav mokro tkiva, su manje ili više koje sadrže kemijske aditive, iako ovi aditivi su odobrili u nacionalni test, ali individualne razlike, nije svatko odnosi, posebno osjetljivi na gužve, to je najbolje da ne koristite vlažne tkiva. 2, često koriste mijenjanja kože mikro-okruženje kada koristeći mokro tkiva maramice površine kože, može dovesti do kožnih površinskih promjena mikro okoline, tako da koža površina omjer neravnotežu lipida i epidermalna keratinocita prolijevanja i raspadanja, ali ne pogodno za zdravlje The osim kože, mokro tkiva može očistiti hitne situacije, ali mogu ne zamijeniti sapun ili voda, najbolja metoda dezinfekcije ili pranje sapunom ruku i isperite vodom.
Prvo utvrdite kupnju maramice nakon maramice se često koriste u gdje, ako je to maramica objekt, a zatim tekstura maramice ne može biti previše mekana. Ako su stalno dodirivanje kože, svakako Odaberite iritacije mali, mekani maramice, kako bi se izbjeglo oštećenje kože ili alergije. Ako je za bebu, morate odabrati vlažne maramice, to neće boljeti bebu mlada koža. Ako vam je potrebna Dezinfekcija, sterilizacija, vlažne maramice kada možete izabrati zdravlje higijenske maramice, ovaj maramice imaju određene dezinfekcije i sterilizacije funkciju.
Proizvođači maramice vlažne maramice ne mogu sadržavati sljedeće sastojke:
1. okus: Začina i alkohola smatraju se lako proizvesti stimulativna namirnica, tako da miris miris također treba se temeljiti na Preferencije potrošača za izabrati, ali porast sastojke povećati opasnost od alergije na koži, tako i za bebu proizvoda, trebaju osigurati da prirodni kao i čista. Stoga, mnoge marke papirne ručnike jasno označene "bez alkohola i začine dodati."
2. fluorescentne agenta: fluorescentne agenata treba također ne pojavljuje u vlažne maramice. Ako mokri ručnik sadrži fluorescentne agenta, treba ga dodati u obradi netkani materijal, što je nepovoljan sastojaka na bebinu kožu.
3. alkohol: uloga alkohola u mokro tkiva je uglavnom sterilizacija, ali alkohol je nepostojan, lako brisanje kože površinska vlaga gubitak, osjećaj zbijeno i suha, rezultira kože nelagodu, pa nisu prikladni za bebu.
4. konzervansa: Konzervansa služi da zaštiti proizvod od kontaminacije i produžiti rok trajanja i vijek trajanja proizvoda. Međutim, nepravilna upotreba konzervansa može izazvati alergični dermatitis. Osim začina, konzervansa su drugi najčešći uzrok Iritacija kože i iritaciju kože.
5. nije u potpunosti sterilizirati vodu: vlažne maramice je glavni sastojak voda, voda mora biti čista pročišćenu vodu ili bakterija u vodi ali će se proširiti u Shandong maramice na bebinu kožu i zdravlje štetni beba koža je osjetljivija na vrijeme kupnje treba wat CH iznad nekoliko komponenti, ako vi ne možete kupiti gađali bebinu kožu.
Roditelji dati dijete za kupnju maramice kad trebate obratiti pažnju na mokro ručnik proizvode možete dodati sljedeće sastojke: 1. alkohol, alkohol u ulozi mokro tkiva je sterilizacija, ali alkohol je nepostojan, lako brisanje kože površinska vlaga gubitak , Osjećaj zbijeno i suha, uzrokujući nelagodu kože, pa nisu prikladni za bebu. 2. okus, začina i alkohola smatraju se lako proizvesti stimulativna namirnica, iako možete odabrati svoj omiljeni parfem, ali to povećava rizik od alergije na koži, ne preporučuju za korištenje malih beba, kako bi se osigurala prirodna čistoće je dobar. 3. konzervansa, cilj je zaštititi proizvod od trnja, produžiti rok trajanja proizvoda i životni vijek. Ali korištenje Nepropisno konzervansa može izazvati alergični dermatitis. Osim začina, konzervansa su drugi najčešći uzrok Iritacija kože i iritaciju kože. 4. fluorescentna agenata, fluorescentne agenti su također komponente koje se trebaju pojaviti u beba mokri tkiva. Ako mokri ručnik sadrži fluorescentne agenta, treba ga dodati u obradi netkani materijal, što je nepovoljan sastojaka na bebinu kožu.