Dom > Vijesti > Sadržaj
Karakteristike proizvoda maramice za čišćenje
Jan 27, 2016

1, brzo uklanjanje ulja: napravio sa topiva vlakna, mogu doći u kontakt s masnu tvar brze apsorpcije, ali nemam trljati površinu i struže masti također smanjuju trenje na površini dobro.

2, visoke performanse mikro prašina sveska: jedinstveni usisne jedinice kada obrišite površinu, povećava Kontaktna površina, prljavština i prašina usisna jedinica brzo i efikasno i držati ih sakrila, izbjegavanje sekundarnog zagađenja i oštećenja, a bez korištenja deterdženata.

3, pranje metoda: učinak ponovljenih za pranje, održavanje nepromijenjene.

4, posebno ravna vlakna: jedinstven ravna vlakna učinkovito usisavanje volumen od prljavštine i prašine, kružna vlakna od običnih stan prljavštine nego valjane gore, to je teško učinkovito ukloniti prljavštinu i prašinu, ali i

Preostale kose.

5, svestranost: možete obrisati DSL, PSP slučaj i ekran, LCD ekran, računala i televizija monitori, kamere, leće, preciznih instrumenata, automobile i Optički stavke. Kao partner mnogih poznatih brandova, sa svojim vrhunsku kvalitetu i uslugu kako bi osigurali zaposlenika na radu zdravlja i sigurnosti okoliša i bolju budućnost!