Dom > Vijesti > Sadržaj
Odaberite Woodpulp Wipes Method
Jul 11, 2017

Odaberite Woodpulp Wipes metodu

1. Stavite brisače od drva na ivicu nosa i nežno ga osjetite. Ako je to dobra krpica, možemo namiriti mekan, tiho elegantan ukus. Nema iritacije. Ako je to torba sa inferiornom drvenom muljem, mirišemo čist oštri miris kada ga osjetimo. 2. Visokokvalitetni brusni proizvodi za žbuke su ženske odjeće izrađeni od visokokvalitetnih sirovina. Vidimo da ne postoji bljeska predenje i bez nečistoća. A inferiorni brisevi za drvo su sirovi materijal veoma siromašni, vidimo da ima očigledne nečistoće, visokokvalitetne Woodpulp Wipes u procesu upotrebe, neće biti očigledne fluktuacije, a inferiorni Woodpulp Wipes u procesu upotrebe ima očiglednu fluffiness. Nakon uklanjanja drvenog gumiranog brisača, ako su Woodpulp Wipes postali plesni i plesni, Woodpulp Wipes neće biti korišten. Ako osećate iritaciju kože prilikom upotrebe Vijencana za dlake, treba je odmah zaustaviti, kako ne bi izazivali veću štetu. 4. Pažljivo proverite odobrenje proizvoda i odaberite proizvode redovnih proizvođača sa detaljnim sajtom, servisnim telefonom, higijenskim standardima, standardima preduzeća i odgovarajućim brojevima za podnošenje podataka o zdravstvu.

Proizvođač drvenih pavlaka za ispunjavanje vašeg potražnja za zalihama, dugogodišnja proizvodnja visokokvalitetnih Woodpulp Wipes-a u našoj kompaniji, može vam pružiti više kvalitetne usluge za vas, dobrodošlicu vam prisustvo, radujući se saradnji s vama.

Glavne sirovine: obično napravljene od meke netkane tkanine. Glavni sastojci: propilen glikol, fenoksi etanol, natrijum laktat, kamilica, osjetljiva voda, hidroksil etil karbonat, metil p-hidroksibenzoat, PEG-60 hidrogenizovano ricinusovo ulje, PPG-8-cetil alkohol polietar-20, četiri natrijum etilendiamin tetraacetatne kiseline, heksadecil piridin sa mekim, prirodnim sredstvima za čišćenje, negu kože; PH 5.0, može očistiti kožu efikasno dok održava ravnotežu vlage u celom telu. Nežna nega, može se koristiti svakodnevno, takođe se može koristiti za brisanje ruku i lica; Debeli i izdržljivi peškir, dodatak mekih sastojaka, osjetljiv i mekan; Kroz mikrobiološke testove kako bi se osigurala higijena i sigurnost.

S zdravstvenog aspekta, u poređenju sa čišćenjem vode, korištenje mekih brisača brisača je najbolja metoda. Sa mekom drvenom pulpom nakon vlažnog peškire da obrišete površinu kože kako bi se postigla sloj hidratantnih svojstava zaštitne folije, vrlo efikasno čišćenje je takođe stimulans, dok je dan bio hladan mekom Woodpulp Wipes se može koristiti malo toplotom .

Vijci na drvetu na tržištu mogu se podijeliti na dvije vrste: jedne vrste treba sam dezinfikovati, ali ne mogu dezinfikovati drugu robu, unutar nje sadrži sastav za njegu kože, može samo učiniti hidratizaciju kože i održavanje. Dezinfikovana, druga vrsta nije samo sama, već se može koristiti i za druge predmete sa funkcijom dezinfekcije za dezinfekciju mokrih peškira, drvnu pulpu se može koristiti za odrgavanje kože, ogrebotina i druga dezinfekcija ili sterilizacija, opće će ukazati na dezinfekciju ili sterilizacija u komponentama pakovanja. Najbolje je izabrati pasterizovane brisače sa baktericidnom funkcijom.

Woodpulp Wipes proizvodi mnogo više filetskih, od ambalaže različitih tačaka, malog paketa, dva komada malog pakovanja, 10 nezavisnih pakovanja, naplata za različite količine vreća, kutija i konzervi itd .; Od osnovnog materijala koji se koristi, podijeljen je na vruće valjane (ili vrele vjetrove) netkane, bez prašine papir (ili suv papir), vodene kičme netkane; Koristi se za opću namjenu, odojčad, komercijalnu upotrebu i turističke svrhe. Obrišite lice i ruke dezinfekcijom vlažnog tkiva, što je i sanitarno i praktično. Međutim, različiti proizvodi za mokro tkaninu imaju različite USES.