Dom > Vijesti > Sadržaj
Odabrati dijete za primjenu Poliester maramice koje pažnju na Problem
Jun 05, 2017

Poliester maramice izabrati bebu za primjenu Poliester maramice koje pažnju na problem?

Prvo, kako bi se osiguralo da zdravlje kvalificirani

1, Marka maramice je također su lažni, pa Izaberite veliki trgovački centri, supermarketi, velike stranice platforme, korporativne službene stranice ovih formalnih kanala, je da se izbjegne najbolji način za kupnju lažni. Sljedeće su isti kao i u "

2, kod leđa reći maramice tekstura suditi, jer mala tvornica obrade mokre maramice obično ti jeftini red, Nerado koristiti dobru bazu netkane da napraviti vlažne maramice, previše jeftin kada maramice za kupnju pažljivo se slijede isti je s na "

3, pokušajte da ne koristite predugo proizvodnje datumom. Maramice rok trajanja je obično više od godinu i po, mnoge majke u shopping uhvatiti diskontirane jeftino kupiti puno prtljage, osim ako konzumirate vrlo brzo, kao što su beba 10 vrećica maramice za manje od dva mjeseca na korištenje svjetla , ili ne Preporučujemo da to činite, osobito korištenje više od 6 mjeseci skladištenja. Sljedeće su isti kao i u "

4, Obratite pažnju na pakiranje na oznaka, podaci o proizvođaču, glavni sastojci, zdravlje dozvole, zdravstvene standarde, datum proizvodnje, rok trajanja i drugi sadržaj, redovito proizvođača proizvoda, etiketiranje je potpuniji. Sljedeće su isti kao i u "

Drugo, obratite pozornost na sirovine korištene u netkani maramice

U pretpostavci higijene kvalificirani, netkane teksturu izravno utjecati na korištenje mokre maramice performanse. Sljedeće su isti kao i u "

1, baby maramice sirovina treba biti spunlaced netkani materijal, spunlace je netkani modeliranje procesa. Sljedeće su isti kao i u "

2, za bebe maramice spunlace netkani materijal, glavna komponenta je viskoza (pamuk osnovi prirodnih vlakana) i poliestera (kemijska vlakna), obično 3: 7 omjer, omjer 5: 5, 7:3 nego argument, koji se odnosi na sadržaj viskoza i poliester, 3:7 se odnosi na pr oportion od 30% Poliester činili 70% Poliester. 7:3 odnosi se na 70% je viskoza, Poliester činili 30%, veći sadržaj ljepila, naravno, bolje kvalitete, cijene, veća cijena. Osim toga, veći sadržaj ljepila, mekše tijelo ručnik, vodu upijanje i zadržavanje vode je također pobjeda maramice 5,5 na osnovne dobro, osjećaj i vode apsorpcija također može biti. Sljedeće su isti kao i u "

3, debljina: debljina netkani materijal sa gm2, je težina po kvadratnom metru. Općenito govoreći, 50g netkane tkanine znači težina četvornog metra je 50g. Maramice su, naravno, gusta je bolji, ali bebe maramice većinu netkani materijal između 40 g - 60 g. Koristite 40g ili manje netkane sirovina o bebi maramice se ne preporučuju koristiti majka, uglavnom male tvornice iz ukupnu kvalitetu komplimente, zdravlje je također zabrinjavajući. 50g netkane, je izbor većine majka nije high-end, ali cijena je obično dobra. Sljedeće su isti kao i u "

4, Poliester maramice uzorak: većina maramice su obični, a neke marke koristit poseban uzorak od netkana. Su uzorci vlažne maramice na vizualne i osjećam se dobro, ali ukupnu kvalitetu sudac također treba se temeljiti na neke elemente suditi, ne uzorak proizvoda mora biti dobre kvalitete.