Dom > Vijesti > Sadržaj
Kineski brisači
Jun 08, 2017

Kineski maramici na tržištu
(A) koncept
Deterdžentske maramice specifično za decu od 0-3 godina koriste krpice, a ovaj put je dječja koža osjetljiva i osjetljivija, tako da bebi maramice ne mogu dodati alkohol, mirise, konzervanse, fluorescentne agente, sastojke i nivo sigurnosti biti veći od zahtjeva i standardi običnih maramica.
(B) karakteristike
Život za roditeljstvo je veoma težak, naročito dječja koža čista, je glomazna i glomazna stvar. Brisevi sa brzim čišćenjem, jednostavnim za nošenje, jednokratne karakteristike, cena je relativno niska, jer život u brigu o djetetu pruža puno pogodnosti.
(C) klasifikacije
Roba za bebe se može klasifikovati prema materijalu, upotrebi, procesu. Prema materijalu se može podijeliti na netkane brisače s kemičkim vlaknima i netkane brisače biljnih celuloznih vlakana, većina odojčadi i maramica na tržištu je napravljena od netkanih vlakana od kemijskih vlakana, a upotreba biljnih celuloznih vlakana -pokretne sirovine Veoma malo, biljka grupe gazdinstva su čiste biljne netkane brisače u ime; prema upotrebi se mogu podeliti na ručnu brisaču, brisače za čišćenje, čiste maramice itd. prema postupku može se podijeliti u radnju i ukrštati Kupujte dvije vrste ravne radnje sa slabom zateznom čvrstoćom, tanjem od lako lako deformisane pile, unakrsne mreže poznate i kao vertikalna i horizontalna mreža, sa osnovnom deformacijom bez deformacije, debljinom tkanina nije lako prodirati.
(D)
Dječije maramice i obične maramice, postoje dvije glavne funkcije, čišćenje, antibakterijska, baktericidna funkcija, više od 90% proizvoda se koristi za dečiju kožu čisto, a sa dezinfekcionim maramicama se uglavnom koristi za igračke, posude i druge predmete izložene dezinfekcija dece.
(5) veličina tržišta
U Kini se skoro 20 miliona beba rođenih svake godine, od kojih 0 - 36 meseci beba i mlađe dece oko 50 miliona, za 0-6 godina beba i mala deca, potrošačke grupe više od milijardu. Vidljive bebi maramice u Kini imaju velike ciljne potrošačke grupe, a trenutna prodor na tržištu maramica za bebe samo oko 25%. U narednih 10 do 20 godina, domaće bebi maramice će pokazati snažnu perspektivu razvoja, prodor na tržište se povećava iz godine u godinu, s obzirom na razvoj razvijenih zemalja u Evropi i Americi, budućnost kineske penetracije na dojenčke brige će premašiti 50 %.

Deca i mala deca će brinuti o tržišnom kapacitetu, pokazatće trend postepenog širenja, sa podizanjem svesti o zdravstvenoj zaštiti, rastućom upotrebom grupa za bebe u 2009. godini, tržišnim kapacitetom od 8,6 milijardi u 2010. godini, koji bi dostigao 10,2 milijardi u 2011. godini, tržišni kapacitet od 12,3 milijarde , Tržišni kapacitet od 14,6 milijardi u 2013. godini na 16,6 milijardi u 2014. na 19 milijardi, očekuje se da će 2015. biti više od 22,5 milijardi. Kina Infant istraživački centar statistike od 50 maraka vruće maramice maloprodajne cijene, svaki komad maramica prosječno 0,12 juana / komad, prema broju potrošnje u 2015 za statistiku, 22 milijardi od ukupne potrošnje od 2,64 milijardi juana, Zbog toga, sadašnji ukupni tržišni kapacitet naših bebi maramica je oko 25-30 miliona.

Roba za bebe za dobijanje sigurnijeg kvaliteta moraju se nastaviti od sirovina. Hemijska vlakna netkana tkanina kao materijal za vlažne maramice, iako je cijena niska, ali i omogućiti potrošačima da konzumiraju, ali ne mogu postići u potpunosti bez ikakvih sigurnosnih rizika. Predvidljivo je da se budući trend detetova maramica mora više naglasiti na zaštiti životne sredine, pažnju na biljne sirovine, bez dodavanja i tako dalje.

Sa konceptom zelene postepeno u srce ljudi, može se razbiti materijali novorođenčadi i mala deca brisevi počeli su da se brinu. Očekuje se da će do 2018. godine svet biti raspršen na tržištu mokrih peškira, a fenomen ispucavanja, tržišna tražnja će se znatno povećati. Međutim, sa sadašnje tačke gledišta, jer uključuje mnogo tehničkih barijera, kao i zahtjeve proizvodne opreme, većina kompanija ne može proizvoditi sadašnje biljne maramice brend i proizvod nije mnogo, samo drţavne akcije pod drţavom Nauke i Tehnologije je sada u ovoj Vodeći polje, u skladu s tržišnim trendom potrošnje.