Dom > Vijesti > Sadržaj
Celuloza maramice može proizvesti razne Specifikacije 1, 2 komada i multi-chip maramice
May 15, 2017

Celuloza maramice Naša tvrtka specijalizirana za proizvodnju jednokratnu mokrim ručnicima, netkani maramice. Celuloza maramice 10 godina proizvodnje i upravljanje je nakupila bogatstvo iskustva na tržištu. Proizvodi se poboljšava.

Nekoliko hotela sa otvaranja bio je razvoj od gotovo hiljadu ugostiteljske poslovne korisnike. Kompanija je unajmila profesionalni proizvodnja maramica ček tehničko osoblje. Tako da svaki od naših maramice su konkurentne.

Tokom godina kvaliteta života kao posao. Odličan kvalitet je mnogo kupaca pohvale, ali i da moja firma je, kao što su; Taizhou Hotel Sheraton, Hong Međunarodni, i mnogih drugih zvijezda hotelski biznis. Da bi se bolje služiti našim klijentima smo uspostavili servisni centar, svaki dan sa tobom da ostanemo u kontaktu u bilo koje vrijeme. 2007. godine i uvođenje broj automatskih proizvodne opreme, može proizvesti različite specifikacije 1, 2 komada i multi-chip maramice. Cijena proizvoda je veća.

Svrha usluga kompanije: kupac prvo, kvaliteta prvo je spreman stranim prijateljima da posjetite našu saradnju kompanije. Nova godina, stvoriti sjajan.

Celuloza maramice Kompanija je proizvodnja jednokratnu komprimiranog ručnici, celuloza vlažne maramice sa maramice i pružaju komercijalne zapise, štapići za jelo setovi, papirne kese, čačkalice, jednokratni paket kutija kompanije. Sada je tvornica u Pekingu, Chengdu, Tianjin su opremljeni sa grane. Kompanija je osnovana u aprilu 2013. godine, u porijeklo se nalazi u Pekingu gradu Shunyi District Liqiao, u neposrednoj blizini zračne luke glavnog grada. Biljka pokriva površinu od preko 3.000 kvadratnih metara, građevinska površina od skoro 2.000 kvadratnih metara. Tvornice opremljen sa različitim vrstama opreme za proizvodnju, testiranje opreme, razne vrste sanitarnih i dezinfekciju objekata, koprodukciji hardver da se sastanu i prelazi nacionalni zdravstveni sektor na jednokratnu higijenu proizvodnih poduzeća zahtjevima zdravstvene zaštite životne sredine. Kako bi se ispunili zahtjevi povećanja narudžbe za kupce na način up-to-date, brzina odziva proizvodnje i kvaliteta proizvoda su poboljšani. Kompanija je napravio velike napore da se poboljša tvornica raspored, proizvodnih kapaciteta i procesa. Celuloze maramice kupiti logističkih vozila, optimizaciju procesa proizvodnje, Da bi se postigla proizvodnja nula inventar, koji je, na dan kada narudžbama kupaca, sutradan ponovo organizirati proizvodnju, isporuku, kako bi se osigurala kvaliteta proizvoda, svježinu i pravovremene distribucije. Proizvodnja može biti zasnovana na potrebe svojih klijenata, kao i prilagoditi različite vrste maramice, komprimirani ručnici, pozdravio je novi i stari kupci zovu ili posaditi pregovore. Potrebno je samo da nam Vaš zahtjev, mi ćemo slušati pažljivo, pažljivo služe, da vam pruži najbolje rješenje i najbolje kvalitete usluga.

Celuloza maramice Kompanija je "kvaliteta prvi, kupac prvi" korporativne kulture, kako bi se zadovoljile potrebe tržišta u isto vrijeme, i dalje povećati investicije i R & D napore da podrži inovacije, drže ostvaruje napredak u naučnim istraživanjima, prema bolje i jače cilj; Tako da svaki proizvod ima bolju kvalitetu i veću sigurnost u isto vrijeme više pažnje posvetiti zaštiti životne sredine, kako bi se osiguralo da proizvodi od prirodnih prirodi. "Voda Zizi" brand proizvoda kompanije pridržavajući se "posvećenost zdrav rast bebe," vrijednost koncepta, pridržavaju izbor visokokvalitetnih proizvodnja sirovina serije dječjih proizvoda, strogu kontrolu proizvoda , tako da je beba sa ostatkom osiguran; za bebino zdravlje Grow, platiti napor da se odgovornost.