Dom > Vijesti > Sadržaj
Djevojčice za dječije dlačice ne mogu dodati sastojke
Oct 13, 2017


Baby Woodpulp Wipes ne može dodati sastojke, beba koža je relativno osetljiva, tako da u proizvodnji beba Woodpulp Wipes treba obratiti pažnju na neke ne mogu dodati sastojke: miris, fluorescentno sredstvo, alkohol, konzervansi, itd .:
suština:
Za začine i alkohol se smatra da su lako proizvesti stimulativne sastojke, tako da aroma arome takođe treba da se zasniva na preferencijama potrošača da biraju, ali povećati sastav kože kako bi povećao rizik od alergija, pa tako i za bebe proizvode , treba da obezbedi da je prirodna čistoća dobra. Dakle, mnogi robovi Woodpulp Wipes-a su jasno označeni "bez dodavanja alkohola i začina".
Fluorescentno sredstvo:
Fluorescentni agensi takođe ne bi trebalo da se pojavljuju u Woodpulp Wipes-u. Ako Woodpulp Wipes sadrži fluorescentno sredstvo, treba ga dodati u tretmanu netkanih sirovina, što je takođe loš sastojak na koži bebe.
alkohol
Alkohol u ruci od drveta je uglavnom sterilizacija, ali alkohol je isparljiv, lako je obrisati površinu kože, gubitak vlage, osećati čvrsto i suvo, uzrokovati neugodnost kože, tako da nije pogodna za bebu.
konzervans
Svrha konzervansa je da zaštiti proizvod od mikrobiološke kontaminacije i da produži rok trajanja i vek trajanja proizvoda. Međutim, nepravilna upotreba konzervansa može izazvati alergijski dermatitis. Pored začina, konzervanse su drugi najčešći uzrok iritacije kože i iritacije kože.
Nije potpuno sterilisana voda
Djevojčice za drveće su glavna komponenta vode, voda mora biti tretirana čista voda ili bakterija u vodi, ali će se umnožavati u Vijencu na koži bebe i nedostatku u zdravlju. Koža za bebe je osjetljivija na vrijeme kupovine treba gledati gore navedene komponente, ako ne možete kupiti kako biste izbjegli štetu bebi koži.
1, ne može da zameni ruku
Još pre nekoliko godina, Ministarstvo zdravlja o uvođenju toalet papira za obradu specifikacija za dezinfekciju proizvoda, Woodpulp Wipes i drugih pakovanja proizvoda ne treba označiti kao "dezinfekcija", "sterilizacija" i druge riječi, ali trenutna "dezinfekcija" "Još uvek je važna prodajna tačka za ove proizvode.
Kako je Woodpulp Wipes oglašavala prodajnu tačku je "dezinfekcija, sterilizacija", ljudi koji koriste Woodpulp Wipes neće oprati ruke i potpuno zaboraviti da u rukama postoje hemijski sastojci, tako da djeca štete.
Sa Woodpulp Wipes-om, to ne znači da operite ruke. Doktori su naglasili da je Woodpulp Wipes bez obzira na to koliko ruke ruke ne mogu ukloniti površinu kože bakterija, oprati ruke sapunom, zajedno sa protokom vode, najčistije.
2, ne može se ponovo koristiti
Studija u Sjedinjenim Državama takođe pokazuje da Woodpulp Wipes, kada se ponovo koristi, ne samo da ne može očistiti bakterije, već će biti neka od živih bakterija na nekontaminiranoj površini. Zato budite pažljivi, najbolje je obrisati novu površinu za papirni peškir, nemojte je koristiti za brisanje očiju i drugih osjetljivih dijelova.
3, nemojte brisati oči direktno
Posebna potreba za podsjetim je korištenje Woodpulp Wipes lica, naročito ne direktno obrišite oči, srednje uho i mukoznu membranu, kao što je korištenje kože nakon otoka, svrab i drugih simptoma, trebali bi odmah prestati koristiti.
4, kupiti pouzdan brend izbor
Vatrene pelene sadrže puno tečnih, vrlo lako rađenih bakterija, koje za svoj proizvodni proces zahtijevaju relativno stroge, u redovnim proizvođačima, radnike svaki dan u vazduhu u radionici za dezinfekciju ozona kako bi se osiguralo da Woodpulp Wipes u proizvodnji vazduha U bakterijskom zagađenju, najbolji izbor za kupovinu kada su informacije o proizvodu popunjene, dobra reputacija redovnih proizvodnih proizvoda.
Drugo, pokušajte da koristite svaki komad drveta imaju mali paket od malih drvenastih brisača, kao što je upotreba odabranih brisača Woodpulp, a svaki od njih treba biti zapečaćen nakon upotrebe, kako bi se izbegao što je prije moguće kako bi se izbjegao aktivni sastojak.
5, najbolji izbor bez mirisa
Woodpulp Wipes je osnovni sastojak bez mirisa, obično mirišemo čaj, miris lavande, dodajemo dodavanjem mirisa, ne izaberemo mirisni šminke od drveta, znači da je pristup manje aditivima za bebe riječi važniji.
6, zapravo, nisko ugljenik
Proizvodnja Drvene cipele su glavna sirovina netkana, a glavna komponenta je polipropilenski polipropilen. Stoga, široka upotreba Woodpulp Wipes-a ne samo da je rasipala dragocene naftne resurse, već i lako se raspadla nakon razgradnje, lako dovela do novog "belog zagađenja".