Dom > Vijesti > Sadržaj
Dječije maramice Ovi sastojci ne mogu imati
Aug 02, 2017

Dječije maramice ovi sastojci ne mogu imati
Proizvođači maramica maramica za brisače ne mogu sadržavati slijedeće sastojke:
1. Okus: Za začine i alkohol se smatra da su lako proizvesti stimulativne sastojke, tako da aroma arome takođe treba da se zasniva na preferencijama potrošača da biraju, ali povećavaju sastojke kako bi povećali rizik od alergija na kožu, tako da bebi proizvodi, trebalo bi da osiguraju i prirodnu čistoću. Dakle, mnogi brendovi mokrih papirnih peškira jasno su označeni "bez dodavanja alkohola i začina".
2. Fluorescentno sredstvo: Fluorescentni agensi se takođe ne bi trebali pojaviti u vlažnim maramicama. Ako vlažni peškir sadrži fluorescentno sredstvo, treba ga dodati u preradu netkanog sirovina, što je nepovoljni sastojak na koži bebe.
3. Alkohol: uloga alkohola u vlažnom tkivu je uglavnom sterilizacija, ali alkohol je isparljiv, lako je obrisati površinu kože, gubitak vlage, osećati čvrsto i suvo, što dovodi do neugodnosti kože, tako da nije pogodan za bebu.
4. Konzervansi: Svrha konzervansa je zaštita proizvoda od mikrobiološke kontaminacije i produženje roka upotrebe i vek trajanja proizvoda. Međutim, nepravilna upotreba konzervansa može izazvati alergijski dermatitis. Pored začina, konzervanse su drugi najčešći uzrok iritacije kože i iritacije kože.
5. Nije potpuno sterilisana voda: beba Brijanje je glavna komponenta vode, voda mora biti tretirana čista voda ili bakterija u vodi, ali će se širiti u Šandong Wipes na koži bebe i negativnim za zdravlje. Beba koža je osjetljivija na vreme kupovine treba da gleda gore pomenute komponente, ako ne možete da kupite kako biste izbegli povrede bebe kože.
Sastojci: beba koža je vrlo nežna, ako upotreba Wipesa doda alkohol, mirise, konzervanse i druge hemikalije, lako stimuliše bebu kožu, ozbiljno može izazvati alergije Baby je teško prihvatiti. Zato pokušajte da izaberete bez alkohola, ukusa, konzervansa i drugih maramica. 2. Imajte na umu da pečat: izaberemo vlažni papirni peškir kada moramo pogledati njegov pečat. Pošto je ambalaža ambalaže dobra, zadržite efekat sterilizacije za brisače efekta visokog kvaliteta. Pakovanje vrećica zaptivenog materijala mora biti zapečaćeno i ne sme se oštetiti; ambalaža i krpice konzerve moraju biti potpune i ne smeju se oštetiti. Noviteti roditelja u pristupu Wipes-u, da odmah stave dobru zaptivku kako bi izbegli visoku temperaturu ili direktnu sunčevu svetlost, što rezultira suvim bradavicama utječe na korištenje njegovog efekta. 3. Odaberite brend Wipes: baby Wipes koliko god je moguće izabrati brend, tako da je kvalitet mokrih maramica garantovan, korištenje materijala je testirano kvalifikovano, posebno za bebe koje treba koristiti. Na primer, kao što su Wipes nego voda, brend Wipes će koristiti čistu čisto vodu, sterilisati i razne marke kako bi smanjili troškove, teško je reći kvalitet vode. 4. Zapazite osećaj i miris: vlažno tkivo ima mnogo različitih vrsta i brendova. Različite vlažne maramice su veoma različite u smislu osećaja i mirisa. Neke maramice su veoma guste, neke su vrlo mekane, a neki mirisaju aromatični, neki osnovni bez mirisa. Predlažem da je majka najbolje kupiti relativno mekan i debeo osećaj, bez mirisa mokrih maramica. Ako su bebi maramice mekše, dijete je udobnije.
Uvođenje fabrike krpica bebi Klasifikacija venčanica: bebi krpice su tri, higijena za bebe Krpice sa efektom sterilizacije, posebno pogodne za čišćenje ruku. Meki meki Wipes nema baktericidnog efekta, mogu se koristiti za obicno ciscenje crijeva, najcešce se koristi. Ručno brisati sva upotreba sirovina za hranu, posvećena ušima čistog, bez dezinfekcionog efekta bebi lateks Brisanje bolje od običnih bebi mekanih maramica, naročito za ruke i lice čiste hidratantne.