Dom > Vijesti > Sadržaj
Bridljem za bebe dodajte ove sastojke da budete oprezni
Aug 11, 2017

Baby Wipes dodajte ove sastojke da biste bili pažljivi
Brisači proizvode široku lepezu proizvoda, kvalitetu bebe sigurne za bebe, roditeljima i prijateljima ako su ti sastojci, onda kupovina mora biti oprezna: 1. Alkohol: alkohol u ulozi mokrih tkiva je sterilizacija, ali alkohol ima volatilan seks , lako je obrisati površinu kože nakon gubitka vlage, osećati čvrsto i suvo, što dovodi do neugodnosti kože, tako da nije pogodno za bebu. 2. Okus: Smatra se da su začini i alkohol lako proizvedeni stimulativni sastojci, tako da aroma takođe treba da se zasniva na preferencijama potrošača da biraju, ali povećanje sastava začina za povećanje rizika od alergija na kožu, tako da za bebe proizvode, prirodni čist kao i. Dakle, mnogi brendovi mokrih papirnih peškira jasno su označeni "bez dodavanja alkohola i začina". 3. Konzervansi: Svrha konzervansa je zaštita proizvoda od mikrobiološke kontaminacije i produženje roka upotrebe i vek trajanja proizvoda. Međutim, nepravilna upotreba konzervansa može izazvati alergijski dermatitis. Pored začina, konzervanse su drugi najčešći uzrok iritacije kože i iritacije kože. 4. Fluorescentna sredstva: Fluorescentni agensi se takođe ne bi trebali pojaviti u vlažnim maramicama. Ako vlažni peškir sadrži fluorescentno sredstvo, treba ga dodati u preradu netkanog sirovina, što je nepovoljni sastojak na koži bebe. 5. Nije potpuno sterilisana voda: beba Brijanje je glavna komponenta vode, voda mora biti tretirana čista voda ili bakterija u vodi, ali će se širiti u vlažnom peškiru na koži bebe i nedostatku u zdravlju.
Proizvođači vlažnih maramica uvode ulogu čistih maramica: sve vrste pakovanja su, komad opreme, dva napunjena, 10 nezavisnih ili 10 pakovanih malih paketa, jednostavno za nošenje, iz vrata nije lako očistiti vodu, očistiti sa , U bilo kom trenutku sa bilo kojim vremenom, vrlo zgodan. Komercijalno za paket, korišćenje paketa po osobi, to jest, za jednokratnu upotrebu. Prema upotrebi supstrata i sadržaja tečnosti različitog, proizvod ima visoke, srednje i niske ocjene, cijena je takođe veoma različita, proizvodi niske kvalitete koji koriste toplo valjani (ili vrući vazduh) netkani kao podloga, proizvod koristi čisti papir (ili suv papir) ili netvana tkanina za spunlace kao podlogu. Uobičajene tečnosti za brijanje su obično destilovana voda ili čista voda, sredstva za dezinfekciju, miris, njegu kože, njegu kože, srednji i visokokvalitetni proizvodi natopljeni tečnost takođe sadrži aloe vera gel, vitamin E, kakao fosfatidnu kiselinu, glicerol, jabučnu kiselinu sastojke za negu, upotreba čiste, hidratantne vlage nakon završetka. Rok upotrebe proizvoda je uglavnom od 6 meseci do 3 godine.
Tvornica za brisače koja će vam reći da kupite bebe Proizvodi za brisače zavise od sastojaka: sastojci određuju kvalitetu bebe Dobro ili loše brišu. U cilju postizanja proizvoda potrebnim za vlaženje, vlagu, sterilizaciju i druge efekte, brend Wipes za dodavanje sastojaka je različit, neki siromašni dječji sastojci bradavice će povrediti bebu, pa roditelji treba obratiti pažnju na izbor proizvoda na etiketa Dodajte sastojke, ako je oznaka nejasna ili sastojci nisu pogodni, ne kupujte. Pored toga, takođe možete obratiti pažnju na procenu i ocenu prijatelja od bebe, od informacija o bebi maramici.
Tvornica maramica ima bebe Wipes, čistu za negu kože Brisače, dame za njegu Wipes, funkcionalne maramice i druge serije maramica, proizvodi su izvezeni u više od 10 provincija, autonomnih regija i opština i izvezeni u Rusiju i druge zemlje, , kategorija kompletna, dobrodošlicu potrošačima da kupe.
Wet Wipes proizvođači profesionalnih proizvođača Wipes-a, možemo Vam ponuditi dugotrajne kvalitete maramice, naše maramice u svim supermarketima moraju prodati, dobrodošlicu vam da kupite, naše proizvode kojima vjerujete brend.
Maramice od sirovina su podeljene u dve: jedna je vlažna jaka papira, jedna je netkana, a sada većina maramica je netkano, a potom podijeljena, sirovina, netkani spužva; Od sirovina do klasifikacije, koje se mogu podeliti na dvije vrste poliestera i pamuka, poliester se oseća tvrdim i klizavim, pamuk se oseća mekom; vlažne maramice od procesa do klasifikacije, mogu se podijeliti na krst i duž mreže, Prekrivši put do više uniforme, Brisevi od populacije korisnika do bodova, mogu se podijeliti na odrasle krpice i bebi maramice, bebi maramice zahtijevaju višu , ne mogu dodati alkohol, ukus, iritaciju, fluorescentni agens.
A onda dodajte da maramice unutar tečnosti ne mogu reći taj sirup, već RO čistu vodu + dezinfekciju. Sadržaj dezinfekcionih sredstava do naučnog odnosa, pre obroka ili nakon obroka ili bez vode i sapuna za čišćenje ruku kućišta, lice kutije, krpice ili bolji izbor.