Dom > Vijesti > Sadržaj
Baby koristite pamučni peškir da biste se obratili pažnju na šta
Jun 26, 2017

Za bebe koristite pamučni peškir da biste obratili pažnju na šta
Mnogo konoplje u životu bebe je vrlo fokusirano na zdravlje, tako da voli da koristi bebi pamučni peškir i napusti tradicionalni peškir. Zapravo, beba koja koristi bebi pamučni peškir koristi ili ima mnogo, ali on mora obratiti pažnju da ne preterano koristi, inače će oštetiti bebu kožu.
Karakteristike i materijali za bebi pamuk za bebe
1, funkcija
Bebi pamučni peškir prema funkciji različitih tipova može se podijeliti na sterilni ručnik od pamuka i pamučni ručnik od pamučnog pešketa, sa dezinfekcijom, antibakterijskom funkcijom, različiti brendovi Cotton Towel cijena nisu isti, dijete nije ista udobnost, prema riječima do stvarne upotrebe Situacija za kupovinu.
2, materijal
Cena Pamučnog peškara, cijena zavisi uglavnom od netkanih tkanina. Bebi pamučni peškir se uglavnom koristi za spunlace netkane, podijeljene i dvostruke prodavnice. Ravna radnja loše otporne otpornosti, tanja nego lakog za deformaciju, puhanje, što uzrokuje neugodnost bebe. Prekidanje, takođe poznato kao vertikalna i horizontalna mreža, sa osnovnom deformacijom bez deformacije, debela tkanina nije lako prodirati.
Kako koristi bebi pamučni peškir?
Dajte bebu da probaju novi brend pre nego što možete kupiti samo jedan komad opreme ili učestvovati u aktivnostima da biste dobili probni test za bebe. Prvo pokušajte sami. Postoji jasan osećaj uzbuđenja od alkohola, nema potrebe za biranjem.
Na šta treba obratiti pažnju kada koristite pamučne peškire za svoju bebu?
1. bebi pamučni peškir se ne rastvara u vodi, ne odbacujte u toaletu, kako biste izbegli zapušavanje.
2. Ako koža ima ranu ili crvenilo, oticanje, bol, svrab i druge simptome, molim vas prestanite da koristite i blagovremeno konsultujte lekara.
3. Stavite bebu u ruke mesta, kako ne bi jeo bebu.
4. Molimo vas da ne stavljate visoku temperaturu i sunce može biti ozračeno do mesta, nakon upotrebe, obavezno zatvorite pečat.
5. Molimo koristite naljepnice sa otvorenim zaptivkom, molimo vas da ne koristite naljepnice da biste zadržali vlažni pamučni peškir.
6. Zimska upotreba bebi pamučnog pešketa Preporučuje se da pamučni peškir stavljate na grijač ili pored grejanja, a zatim ga koristite.
7. Da zadržite bebi pamučni toalet u skladu sa stvarnom upotrebom izbora različitih tipova pamučnih peškara.
Kako kupiti bebi pamučni peškir?
Imajte na umu da ambalaža treba da bude iznad fabričkog naziva, lokacije, telefona, roka trajanja, aktivnih sastojaka, broja proizvodnog paketa, datuma proizvodnje, broja zdravstvene dozvole, primjene zdravstvenih standarda, uputstava i mjera predostrožnosti i tako dalje.
Imajte na umu da Pamučni peškiri različite upotrebe imaju sopstveni rok trajanja.
Siguran i ne-iritantan, dobar mekani pamučni ručnik ili ručni peškir, uglavnom imaju "logotip kroz oralnu mukozu bez stimulacionog eksperimenta", moja majka da vidi takav logotip može biti sigurna.
Zaptivanje, pečat pamučnog pešketa je takođe veoma važan, tako da je dizajn ambalaže za pamučne rukavice posebno važan, najbolje je imati dva sloja zaptivanja, a plastična kopča je najbolja, tako da možete sprečiti vlagu Isparavanje i invaziju bakterija van tela, beba koristi više zdravlja i mir uma.
Tekstura proizvoda, moja majka u izboru pamučnog peškirja, kada posebna pažnja na teksturu proizvoda, nakon upotrebe neće imati puhastog kvaliteta pamučnog peškara, a materijal je bolja fleksibilnost, duktilnost Pamučnog peškara je jedan od dobrih standarda .