Dom > Vijesti > Sadržaj
Baby Rayon brisati sedam nesporazuma, da li znate?
Sep 25, 2017

Baby Rayon briše sedam nesporazuma, znate li?
Majka beba sve zna da je beba Rayon Wipes veoma jednostavna za korišćenje, zgodna, čista, jednostavna, ali koristite bebinu Rayon Wipes stvarno ispravno, sledećih sedam bebi Rayon Wipes koristi greške, da li znate? Radi zdravlja bebe, pratite proizvođače Henan Rayon Wipes da ga vidite.
Nerazumevanje 1: Obrišite oči i uši s Rajonskim maramicama
Oči i uši mesta, više sluzokože, osetljivije. Ako koristite Rayon Wipes da očistite nečistoće ovde, ne samo da ne može da se nosi sa čistim, već lako otežava bakterijsku infekciju. Dakle Bao majka ko, ili iskren i praktičan zdravstveni pamučni bris (zapamtite ne brisač vatre, nivo dezinfekcije različit) malo po malo očistite!
Nesporazum 2: velika = sigurnost
Xiao Bian da pruži majkama koje pišu hladnu vodu, nemojte koristiti velike da utešite srce. Kada kupujete dječije Rayon Wipes, obratite pažnju na sastav proizvoda na vrećici za pakiranje, ne sadrže alkohol, fluorescentno sredstvo, prašak za brijanje, hemijski miris i pigment ove stvari koje nisu sigurne. Takođe je podsetio da je sadržaj tablice proizvoda što jednostavniji.
Nerazumevanje 3: izaberite mekane materijale
Rayon Wipes osjeća se kao da su mekani, ali nisu nužno napravljeni od prirodnog materijala, tako da je moguće ostvariti i umjetna vlakna. Rajonske maramice na površini materijala su neujednačene, najprikladnije za bebinu kožu je: prirodne pamučne netkane tkanine i tkanine.
Prirodne pamučne netkane tkanine: tekstura pamuka, nemojte dodavati hemijska vlakna, ne mogu sebi priuštiti da se uvlače, fleksibilne i debele.
Tkanina: sadrži više prirodne drvene pulpe, meke i debele, osećaju se dobro.
Druga je netkane tkanine od bambusovih vlakana, iako sa prirodnim antibakterijskim efektom, ali mekoća nije dovoljno dobra.
Na kraju, crna lista je uključena u obične poliesterske netkane tkanine, niskobudžetni, mogu sadržati hemijska vlakna, koja je lako stimulisati kožu.
Nerazumevanje 4: lagani miris, vrlo dobar miris
Svaka mirisna beba Rayon Wipes će sadržavati različite količine hemijskog mirisa, što će direktno stimulirati bebinu kožu. Preporučljivo je da majke koje ne odaberu mirisne vijčane vijke, najbolje je da sadrže EDI čistu vodu EDI medicinske opreme, čistu i mirisnu, sigurnu i nežnu za bebu kako bi stvorili zaštitnu barijeru za kožu.
Nerazumevanje 5: Rajonska brisača ponovljena upotreba
Rajon brisači brišu usta i brišu ruku i obrišu igračku, iako zvuči "uštedu energije", ali ne vidi bakteriju sa unakrsnom kontaminacijom koju golo oko ne vidi. Ova potencijalna opasnost je kao vremenska bomba, ako je beba zadržala dijareju, oticanje kože, verovatno ćete biti svjesni ozbiljnosti problema.
Nerazumevanje 6: Nakon što pečat nije vezan
Rayon Wipes torba ako nije zatvorena, ne može igrati bakteriostatski efekat. Dakle, ne zanima se majka, neophodno je kupiti one zaptivke vrlo čvrst proizvod, ali i koristiti, blagovremeno vezivanje otvorenih delova, kako bi se izbjegla nepotrebna bakterijska infekcija.
Nerazumevanje 7: obrišite Rayon Wipes, ne perite ruke
Obrišite Rayon Wipes i operite ruke dva različita stepena čišćenja, majke ne žele da budu lenji za sopstveni izgovor. Na otvorenom, Rayon Wipes se može koristiti u žurbi. Na mestu gde možete lako da operete ruke, ne pitajte Rayon Wipes da dodiruju ruku, nemojte koristiti čistu vodu temeljno očistiti bebe, bakterije se lako mogu vratiti.
Nadam se da je majka koja je vidjela ovaj članak, kako bi se dijete zdravilo, daju bebi da koristi bebačku Rayon Wipes vrijeme kako bi posvetila više pažnje.