Dom > Vijesti > Sadržaj
Vlažne maramice imaju karakteristike brzog čišćenja
Jul 03, 2017

Vlažne maramice imaju karakteristike brzog čišćenja

U narednih 10 godina, Kina će imati prosječno 180-20 miliona novih rođenih godišnje, i formirati će ogromnu potrošačku grupu od preko 100 miliona ljudi starosti od 0 do 6. Roditelji 80/90 u isto vrijeme, nivo obrazovanja sveukupnog uzvišenja postaje društveni konsenzus eugeničke i superiorne nege, a uz napredovanje urbanizacije, ulaganje roditelja u djecu takođe se povećava iz godine u godinu. Kineska potrošačka tržišta za majke i bebe su formirale takvu atmosferu, daju djeci da biraju, učiniti sve što je moguće za kupovinu kvalitetnijeg proizvoda, naravno, moraju biti apsolutno sigurni proizvodi.

Tržište potrošača za majke i dijete uključuje hranu, odjeću, sklonište, prijevoz, korištenje, zaštitu, igranje, učenje svih aspekata, kao što su hiljade kategorija podjele, kategorija ima dovoljno nezavisnosti i apsolutne fuzije, "rad industrije. U ovom kontekstu, Kina: dečija industrija se smatra najnovijim potencijalima za investiranje, industrija sunca, čak i vrlo niša klasom skica, takođe sadrži ogromnu priliku, kao što je to objavljeno istraživanje bebi maramica.

(1) koncept

Bebi maramice za decu od 0-3 godine koriste rukavice, ovog puta dječja koža je delikatna, osjetljivija, tako da bebi maramice ne mogu dodati alkohol, esenciju, konzervans, fluorescentni agent, kao što je sastav i nivo sigurnosti veći od normalnih vlažnih maramica i standarde.

(2) karakteristike

Život za roditeljstvo je veoma težak, naročito dečja čista koža, je problematična i opsežna materija. Vlažne maramice imaju karakteristike brzog čišćenja, jednostavne za nošenje, jednokratno i tako dalje, a cena je relativno niska, što pruža mnoge pogodnosti za život djeteta.

(3) klasifikacije

Roba za bebe se može klasifikovati prema materijalu, namjeni i procesu. Prema materijalu može se podijeliti na netkane brisače s kemičkim vlaknima i netkane brisače biljnih celuloznih vlakana, većina bebi maramica na tržištu se bazira na netkanih materijala od hemijskih vlakana, a upotreba biljnih celuloznih vlakana netkanih sirovina materijal je vrlo mali, mali dom boss-grupe je čisti biljni graft netkani brisači predstavnika; Može se podijeliti na brisače za ruke, vlažne maramice i vlažne maramice. Prema postupku se može podeliti u pravu radnju i širiti mrežu dva krsta, ravna radnja za zatezanje je siromašnija, tanja nego dremanje kroz lako deformacije, cross web takođe naziva net, osnovna deformacijska svojstvena svojstva, debljina tkanine nije lako penetracija.

(iv) funkcija

Bridljem za bebe i običnim maramicama, uglavnom ima dve velike funkcije, čistu, antibakterijsku, funkciju sterilizacije, više od 90% proizvoda se koristi za dječiju kožu je čista, a sa funkcijom dezinfekcije mokro tkivo uglavnom se koristi za dječiji pristup predmeti kao što su dezinfekcija igračaka i posuđa.

(v) veličina tržišta

U Kini se svake godine rodi skoro 20 miliona beba, sa oko 50 miliona beba od 0 do 36 meseci starosti, a broj djece uzrasta 0-6 je preko 100 miliona. U našoj zemlji postoji velika ciljna grupa za potrošnju, a stopa penetracije na tržištu za bebe je samo oko 25%. U narednih 10 do 20 godina domaći novorođenčad sa vlažnim krpama koji će pokazati snažne izglede za razvoj, prodor na tržište se povećava iz godine u godinu, odnose se na razvijene evropske i američke države, razvojni nivo budućih prodora bebi maramica na tržište u Kini biti više od 50%.

Kapacitet tržišta za bebe će postepeno proširiti trend, uz povećanje svesti o zdravstvenoj zaštiti, bebi grupu u sve većem broju aplikacija, tržišni kapacitet od 8,6 milijardi komada, 2009, 2010, 10,2 milijarde, tržišni kapacitet do 12,3 milijardi, tržište 2012 kapacitet je 14,6 milijardi, 2013 u 16,6 milijardi, 2014 u 19 milijardi, u 2015. očekuje se više od 22,5 milijardi komada. Dječiji studijski centar za decu u Kini prebrojavao je 50 najprodavanijih brendova na maloprodajnu cijenu, svaki komad vlažnih maramica sa prosekom od 0,12 juana / komada, prema količini potrošnje 2015 statistika, 22 milijardi ukupne potrošnje iznosi 2,64 milijardi juana , stoga, trenutno, tržište bebi briše ukupni kapacitet od oko 25 do 3 milijarde.

Rukavice za bebe imaju sigurniji kvalitet i moraju početi sa sirovinama. Netkana fabrika hemijskih vlakana, kao i vlažni materijali za brisače, iako je cijena niska, takođe omogućava potrošaču da konzumira, ali ne može u potpunosti da realizuje, ne sadrži nikakvu bezbednosnu skrivenu komponentu opasnosti. Može se predvidjeti da budući trend maramica za bebe mora biti više zaštite životne sredine, biljnih sirovina, bez dodataka.

Kako je koncept zelene zaštite životne sredine postao sve popularniji, mladi i bebi maramice se mogu široko pratiti. Očekuje se da će 2018. godine na tržištu mokrih maramica na tržištu biti prisutna i tržišna potražnja će se znatno povećati. Ali za trenutak, jer uključuje mnoge tehničke barijere, kao i zahtjeve proizvodne opreme, većina preduzeća ne može proizvoditi, trenutni biljni mokar Wipes brend i proizvod nije mnogo, samo na bazi tianyi nauke i tehnologije pod državna akcija je vodila u ovoj oblasti, u skladu sa trendom tržišne potrošnje.

Skoro svi se slažu da bi u bilo kom trenutku trebali biti stavljeni na tržište kineske marke za bebe, u svako doba bi trebalo prvo postaviti kvalitet, samo težnja ka visokom kvalitetu, pridaje veliku važnost brendu, potrošačku riječ usta i brend servisa, poverenje.