Dom > Izložba > Sadržaj
Netkani materijal industrije u Kini je formirao kompletan lanac
Jan 28, 2016

Novinarima naučio od Foruma, Kina je potpuno impregniran industriju lanca postati svjetski najveći Proizvođači netkane tkanine, narednih deset godina, će se održavati visok rast.
Kina je industrijski Tekstilna industrija Udruga statistike pokazuju, 2014, ekonomske dodane vrijednosti stopa rasta kineskog Tekstilna industrija je samo 7%, niži od Nacionalnog bdp-a rast, industrijskog tekstila, uključujući netkane tkanine je 11.7% rasta dovelo u tekstilnoj industriji i postati novi stup gospodarskog rasta. Predsjednik udruge Li Lingshen rekao, brzi rast industrije netkane tkanine koristi od veliko domaće tržište potražnje i industrija oraničnih kultura napredak. 2014 kineski netkane tkanine proizvodnja dosegla 4.36 milijuna tona, povećanje od 12,2%, prihodi poduzeća iznad prostor za veličinu, rast ukupne zarade 13.73 i 6.28 posto, odnosno u industriji profitna marža 6,06%, 44,2% rasta u fiksne imovine ulaganja, izvezli rast 17,2%, ovi pokazatelji Odražavaju dobar zamah razvoja industrije.
Zdravlje je važno za netkane tkanine aplikacije. Kina je producent za jednokratnu upotrebu higijenskih proizvoda, koji pokrivaju ženske higijenu, pelene za bebe, proizvoda odraslih inkontinencije i maramice. 3 2014 vrijednosti tih proizvoda u Kina je izvoz u više od 1,5 milijarde dolara, drugi samo u Njemačku kao drugi najveći izvoznik na svetu. Našoj zemlji medicinske tekstila, uglavnom koncentrirana u relativno nizak tehnološki sadržaj medicinske zaštitne i zdravstvene potrepštine. Kirurški konac, umjetne Vaskularni Implantati i umjetne organe zbog unatrag tehnologije i industrije barijera i drugih razloga, već u fazi osnovnih istraživanja i u biomedicinskim tekstila s visokom dodanom vrijednošću materijala jaz s razvijenim zemljama.
Novinarima u intervjuu, netkane tkanine industrije u Kini u usporedbi s razvijenim zemljama, prednost uglavnom usmjerena na proizvodnju i proizvodni procesi, praznine, uglavnom u razvoj proizvoda, marketing, promociju i tako dalje. Stručnjaci su savjetovali da kako bi riješio te probleme, smanjenje raskoraka između Kine i razvijenih zemalja, vlade, industrije organizacije, istraživačkih institucija i poduzeća da rade zajedno u tehnološka inovacija i suradnja industrije, industrije konvergencije i tržišnog aspekta kreativno raditi zajedno promicati tehnološki napredak i industrijsku preobrazbu i nadogradnja industrije.