Dom > Izložba > Sadržaj
Netkani pomno prati zaštitu okoliša industrije
Jan 28, 2016

Netkani tkanina držati korak s tempom industrije zaštite okoliša. "Dvanaest i pet" plan, rekao: "dva" socijalna konstrukcija, promovirati zelena prosperitet. Promicanje niskougljičnim Industrijama kao što su zaštita okoliša, promicanje niskom emisijom tehnologija čiste energije. "Dvanaest i pet" početne godine, netkane tkanine kao ekološke proizvode uvela u bum.
Netkani razvoj tehnologije je počeo u 1980 dvadesetog stoljeća, prosječna godišnja stopa rasta čak 28%, je postala nova industrija Kina je Tekstilna industrija, proizvodi se široko primjenjuju na filter, medicinsku skrb, sanitarni, zdravstvene zaštite, industrijske, poljoprivredne, civilne i hidraulične inženjering, izgradnju, uređenje doma i sva područja života. Prema 2010 1 studeni netkane industrije glavni poslovni prihod 54.6 bilijuna Juana, povećanje od 30,2%, stopa rasta uvećana 2009 u 18%; Ukupna dobit od 2,8 milijardi Juana, što je povećanje od 56,6%, neto prodaja dosegla 5.1%, 0,2% su viši nego godinu ranije, veći nego je Tekstilna industrija prosječno 0,4%.
Uz poboljšanje svijesti ljudi o zaštiti okoliša i raznih krajnje proizvode uključuju korištenje ekološki proizvodi kao sirovina i netkane s točno to. U 2011, netkane industrija će postati velika industrija, visok rast zamah očekuje se nastavak. Danas, netkane tehnologija postaje zreliji, tržište postaje, originalni proizvodi izvoze poželjna je u inozemstvu u posljednja netkane tkanine proizvođača, ali sada, domaćem tržištu potražnje za netkane tkanine proizvodi znatno poboljšati, proširiti domaće zalihe postao više pitanja uzeti u obzir.