Dom > Izložba > Sadržaj
Industrijske krpe za čišćenje industrijske trendove
Jan 28, 2016

Specijalizirana za proizvodnju industrijske krpe, samo vidio vijest na Web, za sve to udio.
, Građanskim i socio-ekonomski razvoj i životni standard ljudi imati Direktni kontakt. S brzom razvoju nacionalne ekonomije i poboljšanje narodne kvalitete života, građanska i civilna industrija sve više aktivan, i pokazati sljedeće trendove:
(1) kućanstvo čišćenje tržišta, profesionalnih
S ubrzanim tempom života. Tipično kućanstvo čišćenje aktivnosti kao što su praonica rublja, oprati. Operite lica. Peri noge. Možda neće biti kod kuće za čišćenje u budućnosti. Ali do profesionalnih tijela dovršiti neke oprali podove (tepih), kuhinja. Kupaonica. Staklo, domaćinstvo čišćenje i čišćenje aktivnosti. Profesionalno čišćenje učiniti više, i ovaj Omjer raste.
(2) vlada će postupno standardizirati profesionalno čišćenje agencija i čišćenje aktivnosti
U ovom trenutku. Agencija za čišćenje je u porastu. Neki profesionalni, neki služe i za druge poslove. Osim pojedinačnih kategorija. Kao što su čišćenje, ali većina su još uvijek u ranoj fazi razvoja. Postoji i industrije standardni, upravljanje zbrka, sklona sporova i socijalnih problema. Sve u svemu kvaliteta zaposlenika je niža. Nedostatak treninga i stručnost, samo može biti angažiran u nekim low-level ručnog rada. Zahtijevaju industrije i vladinih tijela čim prije, praktična specifikacije i pristupa upravljanju. Usluge čišćenja Omogući neprekidan i zdrav razvoj industrije.
(3) osobna sigurnost zabrinutost
Čišćenje brojne aktivnosti usko su vezani za svačije prehrane i zdravlja. Hoće li to biti kod kuće ili u restoran i kolektivne kantine. Pranje posuđa. Za pranje rublja može biti opsežna upotreba deterdženta. Općenito je teško isprati nakon korištenja. Lako zaostalih
Vijesti iz gore navedenog možemo vidjeti naše industrijske tkanine je naširoko koristi.