Dom > Izložba > Sadržaj
Beskrajna spunlaced netkanih
Jan 27, 2016

Dugi niz godina, spunlace netkanih tržište gotovo postalo sinonim za maramice. Tehnologija oseka i protok kao maramice tržištu gotovo ogledala, maramice za razvoj tržišta, spunlace netkane tkanine se također širi i kada usporavanja rasta maramice i ulaganja u netkani tehnologija usporavanje.

Ovo je zahvaljujući u velikoj Mjeri na tržištu maramice potražnju. Potrošačima u svakodnevnom životu sada ima mnogo vrsta maramice kao nužnost. Od pokušao i testirani vlažne maramice do poda za čišćenje kao što su Swiffer maramice i čišćenje ili lica čišćenje maramice, koja su duboko ukorijenjena, spunlace netkana nastavit će biti vođeni na tržištu. Prema statistici industrije, rasti na godišnje stope rasta na tržištu u posljednjih nekoliko godina je donio veliki Proizvođači povrat ulaganja.

Maramice su ipak Začinjena glavna pokretačka snaga na tržištu, koja je u posljednjih deset godina održavati smjer trajati godina rasta. Uzimajući u obzir glavni potrošači proizvoda u veličinu srednje klase, mi vidjeti nijedan razlog za ovaj rast biti sporiji i očekuje se da na tržištu će proširiti brzo u narednim desetljećima.